Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μπλάν: Θα φύγει ο Σισέ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε κουβέντα που είχε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των “τρικολόρ” με Γάλλους δημοσιογράφους, τόνισε πως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το “τριφύλλι”.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας βρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο (9/4) στο στάδιο Αμπέ Ντεσάμπ, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Οσέρ – Σεντ Ετιέν και στο περιθώριο της αναμέτρησης, είχε συζήτηση με δημοσιογράφους γι τις κλήσεις του στους “τρικολόρ”.
Η κουβέντα πήγε και στο. Τζιμπρίλ Σισέ και αν ο Μπλαν τον έχει στα πλάνα του για την Εθνική ομάδα, αλλά και για το αν γνωρίζει ο Γάλλος τεχνικός τι σκοπεύει να κάνει ο Τζιμπρίλ σχετικά με το μέλλον της καριέρας του.
 
«Ο Σισέ βρίσκεται πάντα στο μυαλό μου και ενημερώνομαι για το τι κάνει στην Ελλάδα. Την επόμενη σεζόν, επειδή μάλλον θα αγωνίζεται σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κληθεί, γιατί θα τον παρακολουθήσω σε πιο δύσκολες συνθήκες», ήταν η τοποθέτηση του Γάλλου τεχνικού, για το αν θα κληθεί ξανά ο Σισέ στην Εθνική ομάδα.
 
Ενώ σε ερώτηση για το αν γνωρίζει τι θα κάνει ο Τζιμπρίλ απάντησε: «Αυτό που έχω μάθει εγώ είναι ότι ο Σισέ θα φύγει από την Ελλάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε