Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μπλάνκο, Ντουγκλάο, Αμντούν και Γεωργιάδη θέλει ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι πράσινοι κάνουν τον σχεδιασμό τους για το καλοκαίρι μιας και οι ανάγκες της ομάδας θα είναι τεράστιες με δεδομένο ότι αρκετοί παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν.

“Όχι” σε δανεισμό του Σιμάο

Γόντικας, Βεκρής, Πολέμης και Νίκας έχουν στο μυαλό τους και τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας παρά το ότι τα οικονομικά της ΠΑΕ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Το καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν αρκετά διαζύγια με παίκτες που έχουν υψηλά συμβόλαια και αυτό θα δώσει τη δυνατότηατ στον Παναθηναϊκό να κάνει κινήσεις.

Η Sportday αναφέρει ότι οι πράσινοι θα πάρουν 8-10 ποδοσφαιριστές αλλά αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που φύγουν όλοι όσοι δεν κάνουν στον προπονητή!

Η διοικούσα επιτροπή θέλει να είναι έτοιμη σε κάθε ενδεχόμενο και γι΄αυτό έχει ξεχωρίσει τους παίκτες από την ελληνική αγορά οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν.

Πρόκειται για τους Ντουγκλά και Αμντούν της Καβάλας, τον Μπλάνκο και φυσικά τον Γεωργιάδη. Οι δύο πρώτοι μοιάζουν πιο προσιτοί αφού ο Παναθηναϊκός διατηρεί καλές σχέσεις με την ομάδα τους λόγω και του δανεισμού του Γκαλίνοβιτς.

Ο Αργεντινός επιθετικός μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ και φυσικά αν δεν ανανεώσει θα αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία. Για τον Γεωργιάδη τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού θα πρέπει να ικναοποιηθεί οικονομικά και ο Πανσερραϊκός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε