Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπόλονι: Έκανα διαθήκη και τα αφήνω όλα στην κόρη μου!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Με την ατάκα αυτή ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Λάζλο Μπόλονι που αποβλήθηκε στο 80′ και κατά την αποχώρηση του δέχτηκε αντικείμενα από τους οπαδούς του Άρη.

“Θέλω καταρχήν να σας πω ότι πριν έρθω εδώ έφτιαξα μια διαθήκη και όλα τα αφήνω στην κόρη μου, αν δεν γυρίσω πίσω. Η διαθήκη μου είναι τελειωμένη” είπε ο Λάζλο Μπόλονι που αντέδρασε έντονα όταν άνθρωπος του Άρη θέλησε να τον συνοδεύσει στην αίθουσα τύπου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς: “Κατά τα άλλα, αρκετή πίεση σε αυτό το παιχνίδι, νομίζω είναι φυσιολογικό γιατί είναι ντέρμπι. Δύο μεγάλες ομάδες που μάχονται μεταξύ τους. Κάθε μία ομάδα είχε το ημίχρονό της. Δυστυχώς για μας, για άλλη μια φορά, ήταν μια κακή έκπληξη για μας με το γκολ στα πρώτα λεπτά και για λίγα λεπτά ήμασταν λίγο χαμένοι.

Σιγά σιγά σταματήσαμε την πίεση και μόνο από τις στημένες φάσεις, κόρνερ και φάουλ, μας δημιούργησαν προβλήματα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δικό μας. Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, όχι για 45 λεπτά αλλά για κάποιο διάστημα και νομίζω ότι στο τέλος και οι δύο ομάδες πρέπει να αποδεχθούν την ισοπαλία. Ηταν ξεκάθαρο για μένα ότι στην αρχή του αγώνα τα πράγματα θα ήταν δύσκολα και ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα παίζαμε καλύτερα.
Ξέρατε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βιεϊρίνια έπαιξε στη θέση πίσω από τον επιθετικό. Είδατε ότι στην Ολλανδία δοκιμάστηκε στα φιλικά. Σκεφτόμουν ότι είχε παίξει όλα τα ματς, όπως και ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης. Επρεπε να βάλω έναν παίκτη που να βοηθά πάνω-κάτω, σε άμυνα και επίθεση, να στηρίζει τον Σνάουτσνερ και ήξερα ότι ο Βιεϊρίνια δεν θα μπορούσε να το κάνει για 90 λεπτά. Γι’ αυτό έδωσα 45 λεπτά στον Ρομπέρ.”

Επίθεση με φωτοβολίδες στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ!

“Σούπα” (Χ)ωρίς αλάτι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε