Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπόλονι: Καλή η ισοπαλία αλλά καλύτερη η νίκη

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αφού εξήγησε τους λόγους που απέκλεισε τους Γκαρσία, Σαλπιγγίδη από την αποστολή, τόνισε ότι η ομάδα θα παίξει για τη νίκη κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Λάζλο Μπόλονι αναφέρθηκε στο δύσκολο ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ρούμπν Καζάν:

“Είναι το δεύτερο δύσκολο παιχνίδι για εμάς την ίδια εβδομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα ήθελα να επαναλάβω ότι είναι ιδιαίτερη αυτή η εβδομάδα που διανύουμε γιατί έχουμε τρία ιδιαίτερα παιχνίδια και έχουμε και ταξίδια, παρότι το ένα δεν είναι τόσο μακριά.
Είμαι χαρούμενος που δεν έχουμε τραυματίες, αλλά και τιμωρημένους. Είναι μία στιγμή που ενδιαφερόμαστε κυρίως για τη δική μας αγωνιστική κατάσταση και αυτή τη στιγμή πρέπει να δουλέψουμε την  ομάδα με λογική, με δυναμική να προσέξουμε τη φυσική μας κατάσταση και αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε”.
 
Για τον αποκλεισμό του Σαλπιγγίδη και του Γκαρσία από την αποστολή: “Πριν λίγο μιλήσαμε για λογική. Ξέρετε ότι ο Γκαρσία στο τέλος της προηγούμενης σεζόν έκανε μια εγχείρηση, αλλά και ο Σαλπιγγίδης παίζει συνεχόμενα τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ είχε και έναν τραυματισμό στην προετοιμασία. Ίσως και άλλοι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση, αλλά αυτό θα το δούμε στη συνέχεια. Είναι η στιγμή κάποιοι παίκτες να δείξουν τις κατάλληλες δυνατότητές τους”.
 
Για το ποια ήταν η αντίδρασή των Σαλπιγγίδη και Γκαρσία όταν τους μετέφερε ότι θα αποκλειστούν από την αποστολή: “Σίγουρα το συζήτησα μαζί τους και οι δύο ποδοσφαιριστές το κατάλαβαν κατευθείαν και το κατανόησαν, αλλά πρέπει να μιλήσουμε και για τους ποδοσφαιριστές που είναι εδώ και όχι για αυτούς που έμειναν στη Θεσσαλονίκη”.


Για το ποιο αποτέλεσμα θα κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ:
“Φυσιολογικά η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά φυσικά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε