Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπόλονι: Θα αγωνιστούμε σα να είναι τελικός!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ τον οποίο χαρακτήρισε σημαντικό αλλά όχι “τελικό”, ενώ τόνισε πως οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, μετά από τις φορές που τέθηκαν αντιμέτωπες την φετινή σεζόν.

Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στην κάμερα της NOVA:

Μεγαλύτερος προβληματισμός;
“Ανέκαθεν η μεγαλύτερη ανησυχία αφορά την ψυχολογική κόπωση, είναι κι η πιο δύσκολη ν’ αντιμετωπιστεί”.

Πως την αντιμετωπίζει ένας προπονητής;
“Προσπαθείς να έρθεις κοντά με τους ποδοσφαιριστές. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να προσέξεις τι θα πεις. Τους ζητάς να ξεχάσουν το παρελθόν και να αφοσιωθούν μόνο στο παρόν και στο μέλλον”.

Ετοιμοι;
“Οχι … Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες που πρέπει να γίνουν και να ολοκληρωθούν αναφορικά με την πνευματική και τη σωματική αποκατάσταση. Δεν πιστεύω πως είτε εμείς είτε ο αντίπαλος μπορούμε να παρουσιάσουμε νέα πράγματα.

Πλέον γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, ακόμη κι αν ο Γκούντγιονσεν – που είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής – αγωνιστεί σίγουρα θα τους προσδώσει μια θετική προοπτική αλλά δε θα είναι κάτι καινούριο για εμάς, κάτι που δε γνωρίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστούμε όσο πιο … ‘φρέσκοι’ γίνεται, είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη. Σ’ αυτήν την κατάσταση η ομάδα που κάνει λάθη δεν μπορεί να κερδίσει”.

Τελικός;
“Οχι, δε θα το ‘λεγα, κάθε αγώνας είναι σημαντικός αλλά θ’ αγωνιστούμε σα να είναι τελικός”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε