Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπόλονι: Θα υπέγραφα την ισοπαλία και με τα δύο χέρια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ικανοποιημένος και με τον έναν βαθμό δήλωσε πως θα είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Ρούμπιν Καζάν στην Ρωσία, ενώ τόνισε πως πρέπει αρκετοί παίκτες του να βρεθούν σε καλή μέρα.

Ερωτηθείς αν θα συμβιβαζόταν με ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στον αγώνα της Πέμπτης, ο Ρουμάνος τεχνικός απάντησε “Θα το υπέγραφα και με τα δύο χέρια.Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, σε όλες τις γραμμές. Αυτό θα πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Αν 9 στους 11 παίκτες είναι σε καλή μέρα, είναι καλά. Το ιδανικό, βέβαια, θα ήταν να είναι και οι 11 σε καλή μέρα. Αν, ωστόσο, είναι σε καλή μέρα 2-3 παίκτες, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν έχει σημασία αν θα παίξουμε αμυντικά ή επιθετικά, αλλά να παίξουμε σωστά”.

Όσο για την απόφασή του να αφήσει στη Θεσσαλονίκη δύο βασικά στελέχη της ομάδας, τόνισε: «Ο Σαλπιγγίδης υπέφερε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και είχε μικροπροβλήματα στη φυσική του κατάσταση. Έχει δύο χρόνια που παίζει συνεχώς και θέλουμε να είναι φρέσκος, γιατί ελπίζουμε και φέτος να έχουμε πολλά παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαρσία. Πρέπει να μπει σε ένα πιο ειδικό πρόγραμμα. Είναι οι δεύτερη φορά που παίζουμε χωρίς αυτούς τους παίκτες κι ελπίζω οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν να καλύψουν επάξια το κενό τους και να δείξουν την αξία τους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε