Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μπολτ: Δεν πρόκειται να με βρείτε ντοπέ!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ θέλησε να απαντήσει σε όσους τον εμπλέκουν κατά καιρούς με χρήση απαγορευμένων ουσιών, τονίζοντας πως οι κατηγορίες αυτές είναι ικανές να σημάνουν το τέλος του στίβου.

Λίγες ώρες πριν τον τελικό της μιας ανάσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο Μπολτ δήλωσε: “Γνωρίζω καλά ότι αν υπήρχε ποτέ η υπόνοια για ένα σκάνδαλο ντόπινγκ εναντίον μου, θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του στίβου. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Η αντιμετώπισή μου απέναντι στα ναρκωτικά ήταν να μένω μακριά από αυτά. Δεν μου αρέσουν ούτε τα συμπληρώματα διατροφής, εξαιτίας του φόβου μου να εμφανιστεί κάποιο από αυτό στην απαγορευμένη λίστα”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ωστόσο, όσες φορές κι αν με έχουν ελέγχει – και πρέπει να έχω ελεγχθεί περισσότερες φορές από κάθε αθλητή στον πλανήτη μετά την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ – αυτό δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσει κάποιους ανθρώπους. Οι ελεγκτές μπορούν να κάνουν ουρά έξω από το σπίτι μου αν θέλουν. Όσο πιο συχνά ελέγχουν εμένα και άλλους αθλητές και φαίνεται πως είμαστε καθαροί, τόσο καλύτερο είναι για το άθλημα”.

Διαβάστε περισσότερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο ειδικό αφιέρωμα του NewsIt

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε