Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπολτ: Μπράβο στον αποκλεισμό της Ρωσίας! Εγώ είμαι ο κορυφαίος!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Επί 90 λεπτά οι εκπρόσωποι του Τύπου προσπαθούσαν να στριμώξουν τον Γιουσέιν Μπολτ. Περίπου ένα 24ωρο πριν αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στα 200 μ. (22/7, Diamond League Λονδίνου) ήθελαν ένα σχόλιό του για τον αποκλεισμό της ομάδας στίβου της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

 

Τελικά, σημείωσαν στο μπλοκ τους δυο – τρεις καλά μετρημένες ατάκες. «Αν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει βρεθεί κάποιος θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, τότε πρέπει να λάβεις δράση. Το ντόπινγκ στο στίβο είναι μια ιστορία που εξελίσσεται άσχημα. Αν πρέπει να κάνουμε μια δήλωση γι’ αυτό που συνέβη, τότε μπράβο! Η απόφαση αυτή τρομάζει πολλούς και στέλνει μήνυμα ότι το άθλημα είναι σοβαρό!», τόνισε ο Μπολτ.

Ερωτηθείς για την υπόθεση ντόπινγκ του συναθλητή του Νέστα Κάρτερ (θετικός σε επανέλεγχο) που ίσως επιφέρει και την αφαίρεση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, το οποίο κατέκτησε η Τζαμάικα στα 4Χ100μ. στο Πεκίνο, επεσήμανε: «Θα απογοητευτώ, αλλά πάντα λέω ότι οι κανονισμοί είναι κανονισμοί! Τι μπορώ να κάνω; Τίποτε! Θα απογοητευτώ, αλλά όλοι ξέρουν… Εχω δείξει στο πέρασμα των χρόνων ότι είμαι ο καλύτερος αθλητής!».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε