Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μπολτ: Όχι μόνο κεράτωσε, αλλά το… προσπάθησε για “τρίο” [pics]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Δεν  τον λες και τον πιο πιστό άντρα στον κόσμο. Ο Γιουσέιν Μπολτ φαίνεται πως έχει κάνει “τάρανδο” την κοπέλα που είναι μαζί -αν και τα ξένα ΜΜΕ τον θέλουν να την αρραβωνιάζεται- και μάλιστα είχε και όρεξη για… άλμα τριπλούν!

Ο Γιουσέιν Μπολτ παρουσιάζεται από τα ξένα Μέσα πως είναι κοντά στο να αρραβωνιαστεί την Κάσι Μπένετ, αλλά οι πράξεις του δηλώνουν το αντίθετο.

Ο Τζαμαϊκανός έχει ξεσαλώσει για τα… καλά μετά και τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια άλλη “παρασπονδία” του.

Όπως αναφέρεται, ο “μύθος” των σπριντ κεράτωσε την Μπένετ -αρκετές φορές σε διάστημα ενός χρόνου- με την Νάιλα Ντιλάρντ. Το 27χρονο μοντέλο από την Αμερική αποκάλυψε μάλιστα πως πέρασε αρκετές όμορφες νύχτες με τον Μπολτ, μετά από ένα γκαλά της IAAF που συμμετείχε το 2013. Μάλιστ, της είχε ζητήσει να κάνουν και τρίο με μια φίλη της, κάτι που η ίδια αρνήθηκε.

Οι δυο τους όμως αντάλλαξαν νούμερα, κράτησαν επαφή και μετά από δυο εβδομάδες τον επισκέφτηκε στην Τζαμάικα. Μάλιστα, κατά την παραμονή της εκεί, επισκέφτηκαν ένα στριπτιτζάδικο!

Τελικά η Ντιλάρντ υπέκυψε στη γοητεία του Μπολτ, αλλά ήξερε πως έχει μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Η ίδια ισχυρίστηκε πως ήταν μαζί του την περίοδο που άρχισε να βγαίνει με την Μπένετ. “Δεν είναι μονογαμικός και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που το τελείωσα μαζί του” τόνισε σε δηλώσεις της.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε