Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπορεί και χωρίς τον Σισέ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μπορεί ο Γάλλος επιθετικός να μην σκόραρε για πρώτη φορά απέναντι στον Εργοτέλη αλλά ο Παναθηναϊκός με γκολ των Ζιλμπέρτο και Καντέ πήρε τη νίκη και μείωσε στους 4 την διαφορά από την κορυφή. Δείτε το βίντεο.

 
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί την πρώτη φορά που απείλησε την εστία του Δασκαλάκη. Στο 7ο λεπτό ο Νίνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπουμσόνγκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο του φετινό γκολ.
 
Ο Εργοτέλης προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά ο Βερπακόφσκις δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την διπλή ευκαιρία στο 18΄. Οι γηπεδούχοι χωρίς να εντυπωσιάζουν έφτασαν και σε δεύτερο γκολ από στημένη φάση. Στο 40ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καντέ σηκώθηκε ψηλότερα από όλους στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
 
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Μπούντιμιρ να μην μπορεί να νικήσει τον Τζόρβα σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” κατέβασαν στροφές και παρά λίγο να μπουν ξανά οι Κρητικοί στο ματς. Κεφαλιά του Μπούντιμιρ στο 69΄πέρασε μόλις άουτ, ενώ και πάλι ο Μπούντιμιρ στις καθυστερήσεις ήταν αυτός που πέταξε την μπάλα άουτ απέναντι από τον Τζόρβα.
 
Με αυτή τους τη νίκη οι “πράσινοι” μείωσαν στους 4 βαθμούς την διαφορά τους από την κορυφή και περιμένουν γκέλα του Ολυμπιακού την Κυριακή στον Βόλο για να ξαναμπούν στην μάχη του τίτλου.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης (71′ Καραγκούνης), Ιωαννίδης, Σισέ, Γκοβού (71′ Μαυρίας), Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης (80′ Σιμάο).

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Αλεξόπουλος, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Ρομάνο (80′ Καρέλης), Βερπακόφσκις, Μπέτο (61′ Κυριακίδης), Τζούνιορ, Ολίσε (61′ Φραγκουλάκης), Μπούντιμιρ, Γιαλούσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε