Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μπόσκο… έκπληξη και πριμ για το διπλό

Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Ηρακλή για τον Ολυμπιακό
Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Ηρακλή για τον Ολυμπιακό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σαν τελικό αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Πάντος και Λεονάρντο στο βασικό σχήμα. Στο γήπεδο ο Χρυσικόπουλος και το πριμ του Κόκκαλη.

Τον πιο κρίσιμο αγώνα του, μέχρι τον επόμενο, δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή στις 19:00. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν έχει στην διάθεση του τον Χέσους Ντάτολο και τον Μάρτιν Ζεβλάκοφ και αναμένεται να επανέλθει στο 4-5-1.

Ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται Πάντος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο και στον άξονα οι Μαρέσκα, Τοροσίδης και Στολτίδης, ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Λεονάρντο, Λούα Λούα και Ντάρμπισιρ.
 
Την σημασία του αγώνα γνωρίζουν καλά και στην διοίκηση των “Πειραιωτών”. Στο γήπεδο θα βρεθεί ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Χρυσικόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται λίγο πριν τον αγώνα ο Σωκράτης Κόκκαλης να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες δίνοντας κάποιο πριμ σε περίπτωση νίκης.
 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, ο Χέσους Ντάτολο και ο Ντουντού θα είναι διαθέσιμοι για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Καραϊσκάκη”, ενώ ο Ντιόγο θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του μέχρι το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε