Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Μπουγαΐδης: Πιστεύουμε στην ομάδα μας–Είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή!

Μπουγαΐδης: Πιστεύουμε στην ομάδα μας–Είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή!

Ο αμυντικός της Εθνικής μίλησε για τον Κυριακάτικο τελικό της Εθνικής Νέων κόντρα στην Ισπανία, ενώ εξέφρασε και την σιγουριά του πως η ΑΕΚ θα τα καταφέρει, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαυρουδή Μπουγαϊδη στο aek365 

-Για την ΑΕΚ: 
«Φυσικά και ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ. Προσπαθώ να παρακολουθώ όσο γίνεται όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Έχω μάθει κάποια πράγματα. Ίσως κάποια υπερβολικά. Ότι είναι δύσκολα. Όμως δύσκολα για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Μιλάμε όμως για την ΑΕΚ… Δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ και όποια εμπόδια κι αν έχει μπροστά της πρέπει και τα ξεπερνάει. Έτσι την έχω μάθει εγώ, έτσι την ξέρω… Και τώρα θα τα καταφέρει». 

-Το μέλλον του στην ΑΕΚ: 
«Αυτή τη στιγμή είμαι στην ΑΕΚ. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Θέλω να είμαι στην ΑΕΚ και θα είμαι. Αν εμφανιστεί τώρα ενδιαφέρον από κάποια ομάδα, βέβαια, είναι κάτι άλλο. Θα συζητηθεί όπως πρέπει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Εγώ αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι ότι θα γυρίσω και θα μπω στην προετοιμασία να τα δώσω όλα. Η δουλειά μου είναι να μπαίνω στο γήπεδο και να γίνομαι καλύτερος. Αν με αξιώσει ο Θεός μπορεί να παίξω περισσότερο φέτος. Μπορεί και όχι, βέβαια. Αλλά θα προσπαθήσω να κερδίσω τον προπονητή». 

-Τις ευκαιρίες που θα πάρουν αρκετοί νεαροί παίκτες στην ΑΕΚ: 
«Φέτος η ομάδα θα αποτελείται ναι μεν από μικρούς σε ηλικία παίκτες, αλλά θα δείτε μία ομάδα που θα τα δίνει όλα σε κάθε ματς! Με τη δουλειά όλα μπορούν να γίνουν. Τα πάντα. Σε προσωπικό επίπεδο θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω απέναντι στις προσδοκίες του λαού της ΑΕΚ. Ελπίζω κι εύχομαι να τα καταφέρω. Βέβαια κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Ναι μεν θα μας δοθούν ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις αρπάξουμε κιόλας. Δεν σημαίνει ότι επειδή πολλά νέα παιδιά θα πάρουν ευκαιρίες είναι και καλό. Σε μία ομάδα χρειάζονται όλα. Παίρνεις τις ευκαιρίες, τις αρπάζεις. Πρέπει να τις αρπάξεις. Και για σένα και για την ομάδα σου. Αν δεν τις αρπάξεις, κακό θα έχεις κάνει πρώτα στην ομάδα». 

-Για το ενδεχόμενο κάποιοι παίκτες από την Εθνική να είναι και συμπαίκτες του στην ΑΕΚ: 
«Υπέροχο! Μακάρι να γίνει. Ξέρεις κανέναν παίκτη που να μη θέλει να παίξει σε μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ; Σε όποια κατάσταση κι αν είναι; Μακάρι να είχα την εξουσιοδότηση να μιλήσω σε κάποιους συμπαίκτες μου. Έχω το… λέγειν» (γέλια). 

-Για τη χθεσινή νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων: 
«Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Πιστεύαμε ότι θα πάμε στον τελικό. Ακόμα βέβαια δεν το έχουμε πιστέψει. Ήταν υπέρβαση για όλους μας. Είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή και από σήμερα ξεκινήσαμε ειδικό πρόγραμμα. Σίγουρα λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός θα έχουμε διαφορετική σκέψη. Ίσως επειδή πλησιάσαμε τόσο κοντά το Κύπελλο να αλλάξει, την ώρα του αγώνα, την ψυχολογία μας. Είμαστε όμως μία δεμένη ομάδα κι αν είναι κάποιος άλλος αγχωμένος, ο άλλος θα τον στηρίξει και θα τον βοηθήσει να το ξεπεράσει». 

-Για τον τελικό και υπάρχει άγχος; 
«Αγχωμένος είμαι ακόμα και στις… προπονήσεις. Δεν είναι όμως το καταστροφικό άγχος. Αυτό που κάνουν τα πόδια σου να τρέμουν. Είναι το ωραίο άγχος για να πάρουμε το Κύπελλο. Το οικογενειακό κλίμα υπάρχει σε τεράστιο ποσοστό και αυτό μας βοηθάει. Το τονίζω ξανά αυτό το πράγμα, γιατί είναι ένα από τα στοιχεία που μας έφτασαν εδώ ως ομάδα. Άκουγα τους παλμούς όλων των συμπαικτών μου μετά το ματς χθες και πραγματικά αυτός ο ήχος με έκανε χαρούμενο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε