Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπουμσόνγκ: Να μεγαλουργήσω στον ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έδωσε την πρώτη του συνέντευξη τύπου στην Ελλάδα και τόνισε ότι επιθυμία του είναι να κάνει σπουδαία πράγματα με τον Παναθηναϊκό.

Την ώρα που η Λιόν ανακοίνωσε επίσημα τη μετεγγραφή του Μπουμσόνγκ στον Παναθηναϊκό έναντι 750.000 ευρώ, ο γάλλος μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη νέα μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.

“Ευχαριστώ για την υποδοχή και τα καλά λόγια. Ήρθα στον ΠΑΟ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να προσαρμοστώ και να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και όταν αυτό γίνει τότε μπορώ να ηγηθώ της άμυνας της ομάδας.”

Για την επιλογή του Παναθηναϊκού, αλλά και το παρελθόν του:

“Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν μετράει το παρελθόν και το βιογραφικό. Καθημερινά πρέπει να αγωνίζομαι και να αποδεικνύω τι μπορώ να κάνω. Όταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα οφείλεις να δείξεις αυτό που περιμένουν. Όταν μια ομάδα κάνει κινήσεις που δείχνουν πόσο σε θέλει, δεν σε κάνεις τίποτα άλλο από το να θέλεις να ανταποκριθείς σε αυτήν την εμπιστοσύνη . Θέλω να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟ κι εγώ να μεγαλουργήσω μαζί του.”

Για τη μητέρα του:

“Έχουμε ισχυρό δεσμό ειδικά με την μητέρα μου. Η διάθεσή μου είναι να τη συμβουλεύομαι πάντα και να είναι παρούσα στη ζωή μου και σε κάθε σημαντική απόφασή μου.”

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

“Ένα κλαμπ για να είναι μεγάλο πρέπει να έχει πολύ και φανατικό κοινό. Θα τα δώσω όλα για να πάρει τίτλους η ομάδα μου και να ικανοποιήσω τους φιλάθλους.”

Για το για πόσα χρόνια πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα:

“Είμαι 30 ετών και υπέγραψα τριετές συμβόλαιο. Θα ήθελα να παίζω και πέντε και δέκα χρόνια ακόμα. Ξέρω όμως πως πλησιάζω στο τέλος της καριέρας μου και θα ήθελα αυτό να γίνει με τον Παναθηναϊκό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όσο καλύτερα γίνεται.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε