Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μπουμσόνγκ: “Περίμεναν πολλά από μένα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSSI

Για τις δυσκολίες προσαρμογής στην Ελλάδα και τις μεγάλες προσδοκίες που είχε ο κόσμος για τον ίδιο, μίλησε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

“Περίμεναν από μένα να δούν ένα αντίγραφο του Μπέκενμπάουερ”, δήλωσε στην γαλλική εφημερίδα “Εκίπ”, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, θέλοντας να τονίσει πόσο μεγάλες ήταν οι απαιτήσεις για τον ίδιο, όταν ήρθε στην Ελλάδα και τους “πράσινους”.

Ο αμυντικός του “τριφυλλιού” τόνισε ότι ο πρώτος καιρός στην Αθήνα δεν ήταν και ο ευκολότερος για τον ίδιο, καθλως δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην μεσογειακή νοοτροπία.
“Οι άνθρωποι είναι πολύ παθιασμένοι, κάτι που έχει τη θετική του πλευρά, αλλά και κάποιες φορές την αρνητική. Τη μια μέρα είσαι θεός και την άλλη μηδέν. Στην αρχή είχα κάποια προβλήματα, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες τα πράγματα είναι καλύτερα κι αισθάνομαι καλά”, είπε.

Για μια ακόμη φορά ο Γάλλος αμυντικός δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι η Λιόν δεν υπολόγιζε σε εκείνον, τονίζοντας ότι αν τα πράγματα αλλάξουν σε λίγους μήνες, δεν θα διστάσει να ζητήσει να φύγει.
“Ήμουν στην καλύτερη ομάδα της Γαλλίας, τη Λιόν, και ήθελα να τελειώσω εκεί την καριέρα μου. Όμως δεν ήμουν στις πρώτες επιλογές του προπονητή και αποφάσισα να πάω στον Παναθηναϊκό, καθώς πίστευα πως θα ήμουν χαρούμενος εκεί. Αν νιώσω σε λίγους μήνες πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, θα ζητήσω να φύγω”.

Τέλος, δεν αρνήθηκε να κάνει ένα σχόλιο, για τα πρόσφατα “παραστρατήματα” του συμπαίκτη του, Σίντνεϊ Γκοβού:
“Τα προβλήματά του δεν ήρθαν την κατάλληλη στιγμή. Όμως είναι ένας έμπειρος παίκτης και αν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να μας βοηθήσει πολύ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε