Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπουμσόνγκ: “Θέλω τίτλους”

Έφτασε στην Αθήνα ο Γάλλος διεθνής, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο 31χρονος Γάλλος δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τους στόχους του. “Δεν θέλω να πω ότι θα είμαι ηγέτης της άμυνας, αλλά θα κάνω τα πάντα”, τόνισε κατά την άφιξη του στην Αθήνα.

Λίγο μετά τις 14:30, ο Μπουμσόνγκ πάτησε…Ελλάδα και χαμογελαστός έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. “Θέλω να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα, όπως έγινε με τον Σισέ. Θα ήταν πολύ καλό”, είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “πρασίνων”.

Ο Γάλλος στόπερ φορώντας κουστούμι, πέρασε την πύλη αφίξεων συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα, ενώ τον πλησίασαν δύο κοριτσάκια, τα οποία αγκάλιασε. Μάλιστα, το ένα από αυτά είχε και ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού, το οποίο ο διεθνής ποδοσφαιριστής φόρεσε.

“Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη ομάδα. Τώρα είμαι παίκτης του και θέλω να παίξω και να κερδίσω τίτλους με την νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα είμαστε συμπαίκτες με τους Σισέ και Γκοβού”, τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο Νίκο Νιόπλια: “Ξέρω ότι είναι ένας από τους καλύτερους, ίσως ο καλύτερος στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει υψηλούς στόχους στην Ευρώπη και αυτό είναι καλό. Εάν παίξουμε με βάση τις δυνατότητες μας, τότε μπορούμε να πετύχουμε”, κατέληξε.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αμέσως μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε