Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μπουμσόνγκ κατά μετόχων!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός με δηλώσεις στην πατρίδα του μίλησε για τις διαφωνείες των μετόχων του Παναθηναϊκού ενώ έκανε λόγο για έλλειψη πλάνου και στόχων.

Διαβάστε όσα είπε ο Μπουμσόνγκ στο «Canal +»:

Για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω. Δεν θέλω να μπερδεύω τα πράγματα. Δεν θέλω να πω “Ναι, θα μείνω” και σ’ ένα μήνα να αποφασίσω πως θέλω να ασχοληθώ με μία ενδιαφέρουσα ευκαιρία κάπου αλλού».

Για τη φετινή σεζόν στο «τριφύλλι» και την επόμενη μέρα:

«Ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικά μία καλή ομάδα, είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα. Όμως είχαμε μια αρκετά δύσκολη χρονιά, με εσωτερικές διαφωνίες στο διοικητικό συμβούλιο και στους μετόχους. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν κάναμε καλή χρονιά. Δεν υπάρχουν στόχοι, δεν υπάρχει μακροπρόθεσμο πλάνο. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει στρατηγική.

Κι αυτό με κάνει να σκέφτομαι πως αν προκύψει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία, γιατί να μην τη σκεφτώ; Μια επιστροφή στη Ligue 1; Γιατί όχι; Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να είσαι χαρούμενος, ανεξάρτητα από το πού είσαι. Στη Ligue 1, στην Αγγλία, στην Bundesliga… Ή να μείνεις στον Παναθηναϊκό, επειδή μπορείς να αισθανθείς ωραία. Η ζωή στην Ελλάδα είναι ευχάριστη. Όταν τα πράγματα πάνε καλά σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, τότε είναι αρκετά καλά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε