Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπουρούσης: Είμαστε αηδιασμένοι – Κάποιοι μας περιμένουν στη γωνία

ΦΩΤΟ REUTERS.

O διεθνής σέντερ εξέφρασε την απογοήτευση του από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν κάποιοι την αποτυχία της Εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ.

Σε συνέντευξη του στον Σκάι, ο Γιάννης Μπουρούσης δεν “μάσησε” τα λόγια του, εξαπολύοντας επίθεση κατά των επικριτών της Εθνικής ομάδας:

“Αυτό το πράγμα έχει καταντήσει αηδία. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ μεταξύ μας, είμαστε όλοι πολύ αγαπημένοι. Μάλλον κάποιοι δεν γουστάρουν αυτή την ομάδα και στην πρώτη στραβή θέλουν να μας θάψουν όλους. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει τα πάντα και με το πρώτο στραβοπάτημα θέλουν κάποιοι να μας βάλουν κάτω από το χώμα. Καλά να είμαστε και πιστεύω ότι του χρόνου θα προσπαθήσουμε να φέρουμε μία ακόμη επιτυχία.

Κάναμε λάθη, αλλά πλέον τίποτα δεν αλλάζει. Γνωρίζουμε ότι στενοχωρήσαμε τον ελληνικό λαό και στενοχωρηθήκαμε και εμείς οι ίδιο. Τα δώσαμε όλα στο Μουντομπάσκετ, ωστόσο, δυστυχώς δεν παρουσιάσαμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο με αυτό των φιλικών. Σε καμία περίπτωση δεν μας επηρέασαν τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ».

Όσον αφορά στις προτιμήσεις του για τον τελικό του Μουντομπάσκετ:

“Θέλω να νικήσει η Λιθουανία και η Σερβία, γιατί στην πρώτη παίζει ο φίλος μου ο Λίνας και στη δεύτερη ο νέος προπονητής και δύο συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό. Δεν συμπαθώ την Τουρκία. Δεν λέω ότι δεν είναι καλή ομάδα. Κάθε άλλο, είναι καλή ομάδα, έφτασε δίκαια μέχρι εδώ, γιατί παίζει με πολύ πάθος κι έχει τον κόσμο μαζί της. Δεν θέλω όμως να φτάσει στον τελικό. Η Σερβία είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει όμορφο μπάσκετ. Η Λιθουανία δεν περίμενα να νικήσει τόσο εύκολα την Αργεντινή. Πίστευα πως θα κέρδιζε η Αργεντινή, αλλά μάλλον ήταν κουρασμένοι οι παίκτες της και η Λιθουανία έκανε το καλύτερό της παιχνίδι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε