Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μπουρούσης: “Θέλουμε να πετύχουμε”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την ελπίδα ότι οι ποιοτικές διαφορές της ομάδας, θα μεταφραστούν εντός αγωνιστικού χώρου, εξέφρασε ο Γιάννης Μπουρούσης. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

“Βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Αύριο αναχωρούμε για την Κύπρο όπου εκεί θα φανεί σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Είναι άλλο να κάνεις προπόνηση και διαφορετικό να παίζεις ένα παιχνίδι”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra  103,3.

O διεθνής μπασκετμπολίστας, τόνισε ότι η ομάδς πλέον γνωρίζει τον προπονητή και ότι πέρασε από το επίπεδο της κανούργιας ομάδας με νέους παίκτες σε αυτό της έμπειρης και ταλαντούχας: “Φέτος με την προσθήκη των Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή η ομάδα έχει αποκτήσει και εμπειρία. Ποιοτικές οι διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Στον προπονητή αρέσει το γρήγορο παιχνίδι. Θα πρέπει να δούμε αν μπορούμε να το βγάλουμε στα φιλικά ώστε να βγει και στα επίσημα».

Ο Γιάννης Μπουρούσης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κάτι που να φοβίζει τους παίκτες του Γίονας Καζλάουσκας: “Θέλουμε να πετύχουμε, δεν θέλουμε να πάει χαμένος ο κόπος που έχουμε κάνει δύο μήνες τώρα. Ελπίζουμε να κάνουμε χαρούμενους τους Έλληνες και να πάρουμε ένα μετάλλιο”.

Το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας ξεκινά στις 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

H εθνική αναχωρεί αύριο στις 18:00, για την Κύπρο, όπου θα δώσει τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, με την Κύπρο, τη Γερμανία, την Κροατία και τη Ρωσία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε