Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπριζ: “Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τους Έλληνες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αθλητικός διευθυντής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, στο Γιουρόπα Λιγκ, “έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου” στους παίκτες της ομάδας του, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Κατάμεστο αναμένεται να είναι το γήπεδο. Παρών ο Ζαγοράκης.

“Δεν πρέπει να υποτιμάμε τους Έλληνες. Είδα τον ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και η παρουσία του τερματοφύλακα της ολλανδικής ομάδας, Στεκέλενμπουργκ, ήταν καθοριστική. Αν δεν ήταν αυτός, ίσως να προκρινόταν ο ΠΑΟΚ”, δήλωσε ο Λουκ Ντεβρού, στον βελγικό Τύπο.

Ο Ντεβρού, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει έξυπνα και προσεκτικά και να διορθώσει τα λάθη της. “Επιθετικά έχουμε καλή παραγωγικότητα και λίγες ομάδες σκοράρουν περισσότερο από μας, αλλά έχουμε πρόβλημα στην άμυνα”, κατέληξε.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους φιλάθλους της ομάδας να έχουν κόσμια συμπεριφορά στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η συμμετοχή της ομάδας στους Ομίλους του UEFA Europa League συνδυάζεται με συγκεκριμένες οδηγίες από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Βάσει των κανονισμών της UEFA οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν την ίδια φίλαθλη συμπεριφορά τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς η κάθε ομάδα – εάν κι εφόσον έχει παραλάβει επίσημα εισιτήρια – είναι υπόλογη για την συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε επίσημα 1.400 εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Club Brugges KV, η οποία και χαρακτηρίζεται «υψηλής επικινδυνότητας» από την UEFA, οπότε έχει και την απόλυτη ευθύνη για την παρουσία των φιλάθλων της στις κερκίδες του Jan Breydel stadion. Κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στο γήπεδο θα πρέπει να γνωρίζει ότι το παραμικρό επεισόδιο, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά με τη χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων και οποιοδήποτε άλλο επικίνδυνο αντικείμενο, θα φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση μετά τα όσα συνέβησαν στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα εναντίον της Fenerbahce SK.

Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν δώσει δείγματα άψογης οπαδικής συμπεριφοράς στους περσινούς και φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Θα πρέπει αυτό να συνεχιστεί και στους αγώνες του Ομίλου του UEFA Europa League προκειμένου να προστατεύσουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθεί κανείς σε αντιαθλητικές συμπεριφορές που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν να βλάψουν την ομάδα στη φετινή προσπάθεια της”.

Το “Γιάν Μπρέντελ”, αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς στην πλειοψηφία τους τα εισιτήρια έχουν πουληθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει και τη στήριξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο Βέλγιο. Ο Πρόεδρος του συλλόγου ταξίδεψε στο Μπριζ και θα βρεθεί στο πλάϊ των παικτών της ομάδας του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε