Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΝΑΤΣΟ… ΜΠΛΟΚΟ

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν την νίκη τους στο Καραϊσκάκη
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν την νίκη τους στο Καραϊσκάκη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νάτσο Σκόκο η αναγεννημένη ΑΕΚ υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα και στέλνει τον τίτλο ακόμα πιο κοντά στην Παιανία. Δείτε το βίντεο.

Αποθέωση για την αποστολή της ΑΕΚ

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι

Ζίκο: Εγώ φταίω

Μπάγεβιτς: Δεν είναι απλά μία νίκη

Η λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν το ματς έχοντας μία ανούσια υπεροχή, όμως ευτύχησαν να προηγηθούν από το σουτ του Αβράαμ Παπαδόπουλου στο 27΄. Μία φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων αφού το γκολ είχε αρχικά ακυρωθεί ως οφσάιντ του Μήτρογλου και μετά από διαβουλεύσεις του διαιτητή με τον επόπτη μέτρησε κανονικά.

Στην συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο του “Γ. Καραϊσκάκης” εμφανίστηκε μία ΑΕΚ… κανονική, όπως δεν την έχουν ξαναδεί φέτος οι φίλοι της ομάδας. Οι “Ενωσίτες” άκουσαν τις προτροπές των οπαδών, μάτωσαν την φανέλα και με πρόσωπο της βραδιάς τον Νάτσο Σκόκο έφτασαν σε μία σπουδαία νίκη.
 
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αρχικά έφερε το ματς στα ίσα στο 32΄ με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση αλλά το καλύτερο το κρατούσε για μετά. Στο 41ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ από τα 40 μέτρα και νίκησε τον Νικοπολίδη πετυχαίνοντας το γκολ της χρονιάς.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς θύμιζε ρώσικη… ρουλέτα με τον Ολυμπιακό να επιτίθεται μαζικά και την ΑΕΚ να προσπαθεί να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις. Αραμπατζής και Νικοπολίδης κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους με εξαιρετικές επεμβάσεις και το τελικό 1-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
 
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού προς τον Ζίκο και τους παίκτες αφού πλέον οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και ο τίτλος φαίνεται να οδεύει προς Παιανία μεριά.

MVP της αναμέτρησης ψηφίστηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ, στην επανεμφάνιση του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα (78’ Πάντος), Κατσικογιάννης (55’ Ζαϊρί), Όσκαρ, Γκαλέτι, Ντιόγο (65’ Ντάρμπισαϊρ), Μήτρογλου.

ΑΕΚ (Ντ. Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Γιάχιτς (66’ Γιάχιτς), Καφές, Μαντούκα, Σκόκο (82’ Ταχτσίδης), Τζεμπούρ, Μπλάνκο (75’ Λαγός).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε