Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΝΤΑΤ-ΟΛΟ(Σ) ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ!

Ο Αργεντινός βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό
Ο Αργεντινός βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Είναι οριστικό! Ο Χέσους Ντάτολο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Δείτε βίντεο με τον Αργεντινό.

Στα ερυθρόλευκα και ο Καστίγιο

Αμφίβολος και ο Ντιόγκο για την Καβάλα

Τα ευχάριστα νέα που που ήρθαν από την Ιταλία για τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα. Ο Αργεντινός μέσος της Νάπολι φαίνεται να είπε το “ναι”, όπως μετέδωσε το “Sky Italia” στην πρόταση που του είχαν κάνει οι ερυθρόλευκοι.

 
Για τον Ολυμπιακό το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο άριστος γνώστης της ιταλικής γλώσσας, Γιάννης Χρυσικόπουλος που βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ.

Λίγο αργότερα ήρθα και η επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό, που περιμένουν μόνο κάποια έγγραφα από τη Νάπολι για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγράφη του Αργεντινού

 
Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν συμφωνήσει με την Νάπολι για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, ενώ θα υπάρχει και οψιόν 5 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι.

Ο Χέσους Αλμπέρτο Ντάτολο γεννήθηκε στις 19 Μαϊου του 1984, ενώ τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Κανουέλας. Σε ηλικία 18 ετών έκανε το πρώτο μεγάλο άλμα της καριέρας του όπου μετακομίσε στην Μπάνφιλντ. Μετά από δύο χρόνια υπομονής πήρε την φανέλα βασικού πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 41 εμφανίσεις μέχρι το 2006. Κάπου εκεί η Μπόκα Τζούνιορς τον ενέταξε στο δυναμικό της. Ο Ντάτολο πηρε την φανέλα στο… σπίτι σκοράροντας 5 φορές σε 66 συμμετοχές. Το υπεραμτλαντικό ταξίδι ήταν φανερό πως δεν θα αργούσε και ήρθε το καλοκαίρι του 2009, όταν μετακόμισε στην Νάπολι. Παράλληλα προσέλκυσε το βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ομάδας, Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Ντάτολο τον δικαίωσε απόλυτα αφού σε τρεις συμμετοχές πέτυχε 2 γκολ, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι στους “εκλεκτούς” για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Στην Νάπολι όμως τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά αφού εκεί βρήκε μεγάλο ανταγωνισμό. Για πρώτη χρονιά στην Ευρώπη πάντως οι 18 συμμετοχές και το 1 γκολ δεν είναι και κακός απολογισμός.

Όσο και αν ακούγεται παράξενο αιτία για ραγίσει το γυαλί ανάμεσα σε Νάπολι και Ντάτολο ήταν μία φωτογράφηση του Αργεντινού σε περιοδικό που απευθυνόταν σε ομοφυλόφιλους. Ο πρόεδρος των “παρτενοπέι” εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκεια του, ενώ ο 26χρονος μέσος παρουσιαζόταν δυσαρστημένος για τον χρόνο συμμετοχής του στην Νάπολι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε