Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΝΒΑ: MVP της χρονιάς ο Ράσελ Ουέστμπρουκ

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε σήμερα τα ξημερώματα τους κορυφαίους της κανονικής περιόδου της σεζόν 2016-17.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ψηφίστηκε ως Πολυτιμότερος Παίκτης κερδίζοντας στην σχετική ψηφοφορία τους Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς και Καουάι Λέοναρντ των Σαν Αντόνιο Σπέρς.

 

Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε τον τίτλο του Πιο Βελτιωμένου Παίκτη της σεζόν αφήνοντας πίσω στην σχετική ψηφοφορία τους Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς) και Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ).

Εκτός του Greek Freak ακόμα ένας παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς κέρδισε ένα βραβείο. Ο λόγος για τον Μάλκομ Μπρόγκντον που ψηφίστηκε ως ο Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης της χρονιάς. Δεύτερος και τρίτος στην σχετική ψηφοφορία αναδείχθηκαν, αντίστοιχα, οι παίκτες των Φιλαδέλφια Σιξερς, Ντάριο Σάριτς και Τζόελ Εμπίιντ.

 

Το βραβείο του Προπονητή της Χρονιάς κέρδισε ο Μάικ Ντ’ Αντόνι των Χιούστον Ρόκετς. Δεύτερος ήταν Ο Γκρεγκ Πόποβιτς (Σαν Αντόνιο Σπερς) και τρίτος ο Έρικ Σποελστρα (Μαϊάμι Χιτ).

 

Ο Ερικ Γκορντον των Χιούστον Ρόκετς ψηφίστηκε ως ο Καλύτερος Έκτος Παίκτης, κερδίζοντας την κούρσα από τους Άντρε Ιγκουαντάλα (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς) και Λου Γουίλιαμς (Χιούστον Ρόκετς).

 

Το βραβείο του Αμυντικού της Χρονιάς πήρε ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με δεύτερο τον Καουάι Λέοναρντ (Σαν Αντόνιο Σπέρς) και τρίτο τον Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ).

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε