Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Να “δέσει” Τοροσίδη και να φέρει Κουαρέσμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δύο… ανοικτά μέτωπα έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Το ένα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη και το άλλο η εύρεση του αντι-Μιραλάς. Εξετάζεται και η περίπτωση Εστογιανόφ

Στο ζήτημα του Έλληνα διεθνή παίκτη φέρεται να υπάρχουν συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου που θα τον “δένει” στο λιμάνι και για τα επόμενα χρόνια.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπορεί να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα πρωτάθλημα του εξωτερικού αλλά από την στιγμή που δεν έρχεται κάποια πρόταση, φέρεται αποφασισμένος να παραμείνει στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι που τρέχουν τα μεταγραφικά ζητήματα των πρωταθλητών, έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Κουαρέσμα, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον ιδανικό αντικαταστατή του Μιραλάς.

Το “αγκάθι” στην υπόθεση αυτή φαίνεται πως είναι οι υψηλές απαιτήσεις του Πορτογάλου διεθνούς άσου, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπεσίκτας, βάσει του οποίου έχει λαμβάνειν περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμμαχος πάντως του Ολυμπιακού που προσπαθεί να ρίξει το κασέ του 28χρονου, δεν είναι άλλος από τους Τούρκους οι οποίοι θέλουν να τον ξεφορτωθούν…

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται πάντως είναι αυτό του Φαμπιάν Εστογιανόφ. Ο πρώην άσος του Πανιωνίου που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πέρασμα του από την Ελλάδα, είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο Λιμάνι.

Ονειρεύεται το δεύτερο γκρουπ ο Ολυμπιακός – Αναμονή για μετεγγραφές

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε