Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Να δικαστεί σιδηροδέσμιος ο Ψωμιάδης”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος λίγα λεπτά πριν συλληφθεί ο Μάκης Ψωμιάδης δήλωνε ότι είναι ανεπίτρεπτο να μην μπορεί να τον εντοπίσει η αστυνομία.

Ξανά… έπιασαν τον Μάκη Ψωμιάδη – Είχε κόψει το μουστάκι για να μην τον αναγνωρίζουν

Με δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM, ο Χάρης Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη της ΑΕΚ με τον Μάκη Ψωμιάδη:

“Οι καταθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το 2001 και το 2002, συμπίπτουν με καταθέσεις επιταγών τις οποίες αρχικά τουλάχιστον ο κ. Ψωμιάδης είχε αναγνωριστεί πως οφείλει στην ΑΕΚ λόγω υπεξαίρεσης. Η τελική εξέταση που εκκρεμεί εδώ και δέκα χρόνια, θα γίνει στις 7/12/2011 για πρώτη φορά. Από τις αρχές Ιανουαρίου είχαμε την πληροφορία ότι ένα ποσό αρκετών εκατομμυρίων ευρώ είχε κατατεθεί μετά τη δίωξη κατά του Ψωμιάδη, νομίζω το 2003. Είχε κατατεθεί σε μια τράπεζα το ποσό και κατά τις έρευνές μας ουδέποτε γνωστοποιήθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδας, παρά το γεγονός πως ήταν υποχρεωτικό. Κινηθήκαμε εξαιρετικά προσεκτικά μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση και να προχωρήσουμε σε κατασχέσεις λογαριασμών, κάτι που όταν έγινε δεν βρέθηκε ούτε ένα ευρώ και έχουμε κινηθεί κατά της περιούσιας του. Έχουν βρεθεί τα παιδιά του με πολλά περιουσιακά στοιχεία που δεν δικαιολογούνται από πουθενά. Τα παιδιά αυτά εμφανίζονταν να διακινούν μεγάλα χρηματικά ποσά. Η κόρη του φέρεται να αγοράζει μάλιστα από off-shore το σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό έναντι 1.5 εκατ. ευρώ . Ο δικαστής θεώρησε πως δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να ενοχοποιεί τα παιδιά του Μάκη Ψωμιάδη, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά μαύρο χρήμα. Θα δούμε τις επόμενες μέρες ποιες θα είναι εξελίξεις.

Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να περιμένει κανένα σωτήρα. Έχει μια τελεσίδικη απαίτηση κατά του Μάκη Ψωμιάδη και πολύ σύντομα κατά των συγγενών του πολλών εκατομμυρίων. Πρέπει να δικαστεί σιδηροδέσμιος. Είναι ντροπή να μην μπορεί να τον πιάσει η Ελληνική Αστυνομία. Την πρώτη φορά συνελήφθη στο σπίτι του και χωρίς να βρεθεί τίποτα πάνω του, ούτε ένα ευρώ μετρητά. Ένας άνθρωπος που κινείται μόνο με μετρητά, ενώ η κ. Ιγροπούλου μέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα τον υπέθαλπτε. Υπάρχει ηθικό ζήτημα, η ΕΛΑΣ πρέπει επιτέλους να τον πιάστει για αυτό και έχουμε βάλει ηθική αμοιβή ύψους 30.000 ευρώ σε όποι αστυνομικό όργανο τον συλλάβει μέχρι τις 5/12/2011.”


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε