Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Να έρθουν παίκτες για να πάρουμε το πρωτάθλημα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εφόσον προχωρήσει στις κατάλληλες προσθήκες, εξέφρασε ο Σάββας Γκέντσογλου. Κανονικά προπονήθηκε ο Μανωλάς. Απομακρύνεται ο Ντιόπ.
Πολύ τρέξιμο και πρόγραμμα με βάρη περιλάμβανε η δεύτερη προπόνηση της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε και τον νεαρό Κώστα Μανωλά να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Στα μεταγραφικά απομακρύνεται η περίπτωση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ μετά τη συνάντηση του παίκτη με την διοίκηση της Πόρτσμουθ.

Ο Σάββας Γκέντσογλου παραχώρησε συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ζέεφελντ και τόνισε την ανάγκη για ενίσχυση με καλούς παίκτες για να κατακτήσει η “Ένωση” τον τίτλο.

Αναλυτικά:

Τι σου άφησε η περσινή χρονιά;

“Τον οποιοδήποτε παίκτη βοηθά να έχει ρυθμό. Αν παίζει μία Κυριακή και μετά από 2-3 βδομάδα δεν τον βοηθά. Μετά όταν έπαιζα αρκετά και είχα 20 παιχνίδια στα πόδια μου ένιωθα τον εαυτό μου πολύ καλύτερα”.

Πώς ακούς το γεγονός ότι η ΑΕΚ θέλει να πάρει αμυντικό χαφ στη θέση την οποία εσύ αγωνίζεσαι;

“Δεν με ενοχλεί. Ίσα-ίσα με κάνει να προσπαθώ ακόμη περισσότερο. Είναι σημαντικό να έρχονται καλοί παίκτες. Πρώτος μου στόχος είναι να δουλέψω καλά, ώστε να νιώσω καλά με τον εαυτό μου και αν το κάνω αυτό θα είναι ικανοποιημένος και ο προπονητής από εμένα”.

Πού πιστεύεις ότι χρειάζεσαι βελτίωση;

“Στην ταχύτητα και στη δύναμη”.

Τι εντόπισε από εσένα ο προπονητής τη χρονιά που πέρασε; Τι σε συμβούλευε;

“Σε ένα παιχνίδι ο προπονητής θα είναι ικανοποιημένος σε κάποια άλλα όχι. Σε γενικές γραμμές τα πήγα καλά”.

Η ποδοσφαιρική γενιά σας, θεωρείς ότι θα μπορούσε να είχε διαφορετική, καλύτερη, εξέλιξη;

“Πιστεύω ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι αρκετά καλύτερα. Δεν φταίει όμως μόνο η ομάδα. φταίμε και εμείς ίσως. Η νοοτροπία του Έλληνα δεν τον βοηθάει πολύ. Ίσως κάποιες φορές να μη δουλεύουμε πολύ”.

Η παρουσία Δέλλα και Λυμπερόπουλου τι θα σας δώσουν;

“Μας βοηθούν αγωνιστικά. Θα έχουμε όμως ακόμη δύο συμπαίκτες να μπορούμε να μιλάμε, να συζητάμε. Να λέμε τα προβλήματά μας. Να μας ακούν, να μας συμβουλεύουν”.

Επί Δώνη υπήρχε η σκέψη να παίξεις στόπερ. Σου αρέσει αυτή η θέση;

“Προσωπικά μου αρέσει να παίζω στο κέντρο. Αν κάποιος προπονητής θεωρήσει ότι πρέπει να παίζω σε μία άλλη θέση, θα τον υπακούσω”.

Ποιο στοιχείο θέλεις να πάρεις από τον Καφέ;

“Το μυαλό του”.

Σε τι στοχεύει η ΑΕΚ;

“Στο πρωτάθλημα”.

Τι χρειάζεται πιστεύεις;

“Με κάποιες προσθήκες παικτών, γιατί να μη το πάρουμε; Μπορεί να κάνει μία ομάδα να κάνει 5 μεταγραφές και να αποδώσουν αμέσως. Δεν σημαίνει ότι αν κάνεις 15μεταγραφές θα πάρεις και πρωτάθλημα”.

Δηλαδή με το υπάρχον υλικό συν κάποιες μεταγραφές;

“Ακριβώς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε