Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Να κάνει… πραγματική πρεμιέρα στη Σούπερ Λίγκα θέλει ο Παναιτωλικός

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στο Αγρίνιο, είναι ευκαιρία για Παναιτωλικό ώστε να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Πανιώνιο και για τον Αστέρα να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ισοπαλία στην Τρίπολη απέναντι στην Κέρκυρα.

Η Σούπερ Λίγκα σιγά σιγά κλείνει τις… τρύπες που έχουν δημιουργηθεί μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές. Το ματς στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης είναι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, όταν και είχε αναβληθεί λόγω του ότι εκκρεμούσε η απόφαση για τον Ηρακλή.

Οι Αγρινιώτες δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Πανιώνιο και ξέρουν ότι νέα απώλεια βαθμών θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για την πορεία της ομάδας. Ο Μπάμπης Τεννές αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Καραμαλίκη να διεκδικεί τη θέση του Καμαρά.

Ο Αστέρας από την άλλη που στηρίζεται φέτος σε νεαρούς παίκτες ταξίδεψε στο Αγρίνιο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3, ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε