Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Να κάνουμε την ΑΕΚ πάλι μία οικογένεια”

“Να κάνουμε την ΑΕΚ πάλι μία οικογένεια”
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας τόσο την συμπαράσταση τους στον Μπάγεβιτς, όσο και την αγανάκτηση τους για όσα έγιναν στο φιλικό με την Καλλιθέα. Τι δήλωσαν Μπάγεβιτς – Αδαμίδης.

Οι παίκτες της “Ένωσης” θέλουν με αυτόν τον τρόπο να επαναφέρουν το καλό κλίμα στην ομάδα και να απομακρύνουν από αυτή όσους διχάζουν και προχωρούν σε ακραίες ενέργειες εναντίον του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως αυτές μετά το φιλικό με την Καλλιθέα.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός προσερχόμενος στο προπονητικό κέντρο δήλωσε: “Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πράγματα θα φτάσουν εδώ. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι”, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος τόνισε: “Αν νουμίζουν 5-10 αλήτες πως έπληξαν την εικόνα της ΑΕΚ κάνουν λάθος. Η ΑΕΚ θα προχωρήσει ενωμένη και όσοι ανυσηχούν για το καλό κλίμα που υπάρχει και την εικόνα που δείχνει η ομάδα καλά κάνουν και ανησυχουν”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

“Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ σε ένα ‘φιλικό’ παιχνίδι προετοιμασίας. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τη στήριξη στον προπονητή μας, που με άνανδρο τρόπο χτυπήθηκε από κάποιους ‘λίγους’ που ‘επιθυμούν’ το ‘καλό’ της ΑΕΚ και κατάφεραν να την κάνουν παγκοσμίως ρεζίλι.

Κάθε ανάλογο περιστατικό είναι χτύπημα στην ίδια την ομάδα, κάθε προσπάθεια διάσπασης του καλού κλίματος θεωρούμε ότι είναι ύποπτη. Ελπίζουμε αυτό που έγινε στους κόλπους της ομάδας μας να είναι το τελευταίο περιστατικό και όλοι μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε την ΑΕΚ πάλι μία οικογένεια”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε