Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Να μην τελείωνε ποτέ, Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα 2-2

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Mετά από ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 2-2 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς του Καμπ Νου. Ίντερ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0 στο άλλο παιχνίδι.

Κάτι τέτοια παιχνίδια όπως αυτό που έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στο “Emirates” πιστοποιούν γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Από το 1ο λεπτό οι Καταλανοί άρχισαν ένα ανελέητο σφυροκόπημα στα καρέ των γηπεδούχων. Με τον Αλμούνια να πιάνει τα άπιαστα το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο άκρως τιμητικό για τους γηπεδούχους 0-0. Στο δεύτερο μέρος όμως ήρθαν και τα γκολ. Στο 46΄ο Πικέ με καταπληκτική μακρινή πάσα βρήκε τον Ιμπραϊμοβιτς μέσα στην περιοχή και ο Σουηδός πλάσαρε πάνω από τον Αλμούνια για το 0-1. Στο 59΄΄ήταν η σειρά του Τσάβι να πασάρει στον Ιμπραϊμποβιτς με τον Σουηδό να τελειώνει και πάλι υποδειγματικά την φάση. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι επαναπαύθηκαν και στο 68΄ο Γουόλκοτ μείωσε μετά από ασίστ του Μπέντνερ. Σα να μην έφτανε αυτό η Άρσεναλ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85΄με τον Φάμπρεγκας σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Πουγιόλ. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αρχηγός των μπλαουγκράνα και θα απουσιάσει, όπως και ο Πικέ που συμπλήρωσε κάρτες από τον επαναληπτικό του Καμπ Νου.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο φινάλε του αγώνα ο Ανρί αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του.

Στο άλλο προημιτελικό της βραδιάς η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας χάρη στο τέρμα του Μιλίτο στο 65ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα απέναντι στους Ρώσους που περιόρισαν την  προσοχή τους στην άμυνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε