Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Να ΄ναι καλά ο Λέτο! – Ο κακός ΠΑΟ “λύγισε” τον Αστέρα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Βρέθηκε σε άσχημη μέρα, είχε λιγότερες τελικές προσπάθειες, ο αντίπαλος είχε δύο δοκάρια αλλά με τον Λέτο να φτάνει τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης και πλησίασε στον πόντο τον Ολυμπιακό.

To LIVE του αγώνα
 
Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο ματς και απείλησαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Χακόμπο να διώχνει εντυπωσιακά εξ επαφής στην προβολή του Σιμάο. Το γκολ δεν άργησε να έρθει καθώς στο 8ο λεπτό ο Λέτο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χακόμπο και μετά την πάσα του Ζέκα στο έμμεσο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η εξέλιξη αυτή όμως δεν επηρέασε τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη που βγήκαν στην επίθεση και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Στο 14ο λεπτό ο Σολάκης σχεδόν εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στο στήθος του Καπίνο και στη συνέχεια το δοκάρι έσωσε τους γηπεδούχους. Ο Παναθηναϊκός απάντησε τρία λεπτά αργότερα με τον Λέτο να πλασάρει άουτ, από πλάγια θέση, σε κενή εστία.
 
Στο 27ο λεπτό οι Αρκάδες στάθηκαν για δεύτερη φορά άτυχοι καθώς και πάλι ο Σολάκης, αυτή τη φορά με κεφαλιά, δεν κατάφερε να νικήσει τον Καπίνο και το δοκάρι του. Μάλιστα η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο Σολάκης ηττήθηκε ξανά από τον Καπίνο στο 38΄.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν πιο συγκρατημένες αλλά και πάλι ο Αστέρας απείλησε με την κεφαλιά του Πουλίδο στο 55΄. Δέκα λεπτά μετά ο Μπουμσόνγκ νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά το κόρνερ του Λέτο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στη συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν στροφές και τελείωσαν το ματς με τον Λέτο στο 79΄. Ο Αργεντινός έφτασε τα 14 γκολ στο πρωταθλήμα με ωραίο πλασέ μετά την πάσα του Κατσουράνη, ενώ νωρίτερα ο Χακόμπο είχε νικήσει σε τετ α τετ τον Ρούντολφ.
 
Παρόλαυτα προς το τέλος του ματς η εικόνα άλλαξε και πάλι. Στο 84΄μετά από συνεργασία με τον Χούλι ο Ουσέρο μείωσε σε 3-1 ενώ ο Αστέρας έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να δώσει νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά.
 
Παναθηναϊκός (Ζοσέ Γκόμεζ): Καπίνο, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ζέκα (82’ Βιτόλο), Σιμάο, Κλέιτον (61’ Μαυρίας), Λέτο, Κουίνσι (61’ Ρούντολφ).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Κωστούλας, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Ράγιος, Μπρέσκα (80’ Αλβάρεζ), Ναβάρο (46’ Φορμίκα), Σολάκης (57’ Χούλι).

Λέτο: Κάθε ματς και τελικός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε