Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Να πάμε όσο πιο ψηλά στην Ευρώπη”

Φωτογραφία αρχείου

Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του και μίλησε για τον Ολυμπιακό, τους συμπατριώτες παίκτες του, το Μουντιάλ και το μέλλον.

Νομίζω ότι ο στόχος μας θα πρέπει να επιτευχθεί βήμα- βήμα. Πρώτα, να τερματίσουμε στους πρώτους δύο του ομίλου και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Τότε να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε στους αγώνες νοκ- άουτ. Στόχος μας επίσης είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της Ελλάδας, το οποίο είναι δύσκολο αφού ο Παναθηναϊκός είναι επίσης πολύ καλή ομάδα και να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ”, ανέφερε αρχικά ο 56χρονος τεχνικός.

 
Στη συνέχεια ο Ζίκο ξεκαθάρισε πως το μυαλό του βρίσκεται μόνο στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για το μουντιάλ.“Περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν κάθε φορά οι ίδιες ομάδες, αυτές με τη μεγαλύτερη παράδοση. Η Ισπανία είναι καλή, αλλά θα δούμε και πως θα παίξει σε Μουντιάλ. Στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι να αναλάβω κάποια ομάδα που να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε