Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Να περάσει ο επόμενος

Μόνο τα τυπικά μένουν για να οριστικοποιηθεί το “διαζύγιο” με τον Νίκο Νιόπλια στον Παναθηναϊκό. Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του ξεκίνησε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει αρκετές συμπάθειες στην Παιανία.

Λίγο μετά τις 11:00 ο Νίκος Νιόπλιας  έφτασε στο γραφείο του προέδρου του Παναθηναϊκού στο Κολωνάκι, Νικόλα Πατέρα προκειμένου να γραφτούν οι τίτλοι τέλους στην συνεργασία τους. Η απόφαση και των δύο πλευρών για λύση της συνεργασίας είναι οριστική και από το βράδυ της Κυριακής ήδη οι “πράσινοι” αναζητούν τον διάδοχο.
 
Περιθώρια λάθους στην επιλογή δεν υπάρχει καθώς ο νέος προπονητής θα κληθεί να επαναφέρειθ την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και να αλλάξει την εικόνα που παρουσιάζει το “τριφύλλι”. Τα ονόματα που εξετάζονται είναι πολλά, ωστόσο αυτό που φαίνεται να ξεχωρίζει για την ώρα φένεται να είναι του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
 
Ο “δάσκαλος”, όπως τον λένε στην Πορτογαλία, είναι χωρίς δουλειά εδώ και λίγες ημέρες, αφού το πέρασμα του από την Μάλαγα ήταν εντελώς αποτυχημένο. Η καριέρα του ωστόσο είναι εξαιρετική, αφού στο παρελθόν βρέθηκε στις Πόρτο, Μπράγκα και Μπενφίκα. Για τον Φερέιρα έχουν την καλύτερη άποψη τόσο ο Κώστας Αντωνίου όσο και ο συμπατριώτης του Κάρλος Φρέιτας.
 
Από κει και πέρα τα στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα των Γκασπερίνι, Ράικαρντ, Λίπι, Αγκίρε, Μαρθελίνο, Σιμεόνε, Λε Γκουέν και Πάουλο Σόουζα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε