Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Να… σπάσει τον πάγο – Ρούμπιν Καζάν-Ολυμπιακός (13:00)

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ένα θετικό αποτέλεσμα που θα “ζεστάνει” την υπόθεση πρόκριση στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ, οι “ερυθρόλευκοι” κοντράρονται στην παγωμένη Μόσχα με την Ρούμπιν Καζάν. Ανοικτό ακόμα το ενδεχόμενο αναβολής. Ανακοίνωσε την ενδεκάδα ο Βαλβέρδε.

Να ανταπεξέθουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θέλουν να κάνουν οι Πειραιώτες.

Η αναμέτρηση με την Ρούμπιν θα διεξαθχεί κανονικά αν η θερμοκρασία στο γήπεδο δεν πέσει κάτω από τους -15 βαθμούς κελσίου. Αν κάτι τέτοιο όμως δεν συμβεί τότε ο διαιτητής της αναμέτρησης  Μίλοραντ Μάζιτς, θα ζητήσει τη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Κούρμπαν Μπερντίεφ. 

Οι δύο προπονητές έδειξαν τις προθέσεις τους στην συνέντευξη Τύπου για ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να επιθυμεί την διεξαγωγή του αγώνα και τον Ρώσο όχι.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει προετοιμάσει την ομάδα του και θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια. Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο και Χολέμπας θα βρίσκονται στην άμυνα, ενώ Μανιάτης και Ορμπάιθ θα ξεκινήσουν στα χαφ. Φουστέρ, Μακούν και Μιραλάς θα αποτελέσουν την τριάδα πίσω από τον Τζιμπούρ.

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Κούρμπαν Μπερντίεφ τη Ρούμπιν Καζάν απέναντι στον Ολυμπιακό. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρλάουσκις και στην άμυνα οι Κουζμίν, Σαρόνοφ, Μποκέτι και Ανσάλντι. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ριαντσάντσεφ και ο Νάτσο, έχοντας στα πλάγια τους Κασάεφ και Καραντενίζ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μάρτινς και ο Ντιαντιούν. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε