Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Να σπάσουν την παράδοση οι “Ατζούρι”: Ιταλία – Κροατία (19:00)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Την πρώτη της νίκη επί της Κροατίας ψάχνει η Ιταλία, για να γίνει έτσι το φαβορί για την πρώτη θέση του 3ου ομίλου του Euro 2012. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία (21:45) με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη που θα τη φέρει κοντά στην πρόκριση.

Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς από το 1991 όταν και ανεξαρτητοποιήθηκε έχει αντιμετωπίσει τη “σκουάντρα ατζούρα” πέντε φορές, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αν η “χρβάτσκα” επικρατήσει, θα πάρει ταυτόχρονα και το εισιτήριο στα προημιτελικά της διοργάνωσης

Από την πλευρά της, η Ιταλία μετά τη θετική ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ισπανία, θέλει τη νίκη για να επιδιώξει να επικρατήσει και της Ιρλανδίας και να προκριθεί στα προημιτελικά του Euro.

Στον αγώνα του 3ου ομίλου που θα ακολουθήσει, η Ισπανία κοντράρεται με την Ιρλανδία. Με νίκη οι “φούριας ρόχας” θα κάνουν σπουδαίο βήμα πρόκρισης, καθώς απέναντι στην Κροατία την τελευταία αγωνιστική, ενδέχεται να τους αρκεί και η ισοπαλία.

Αντίθετα, η Ιρλανδία μετά την άσχημη της εμφάνιση και την ήττα της με 3-1 από την Κροατία στην πρεμιέρα του Euro, δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη επί της Ισπανίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε