Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Να συνεχίσει το σερί – Κέρκυρα – ΑΕΚ (17.15)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πριν από λίγο καιρό το ματς θα ήταν “τελικός” παραμονής, όμως η ΑΕΚ με τις 3 νίκες στους 4 τελευταίους αγώνες της έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και ρίχνει… κλεφτές ματιές στα πλέι οφ. Η Κέρκυρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο στο ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα.

Η Ένωση με τον εξαιρετικό δεύτερο γύρο που κάνει, έχει καταφέρει να αποσπαστεί από τις θέσεις που οδηγούν στη Football League αλλά ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Ο αγώνας κόντρα στην Κέρκυρα είναι μία ευκαιρία να βγάλει οριστικά το… βραχνά του υποβιβασμού από το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας και να ανοίξει το δρόμο για τα πλέι οφ.

Η απουσία του Πετρόπουλου είναι πολύ σημαντική αφού ο Έλληνας επιθετικός έχει σημειώσει τα 3 από τα τελευταία 5 γκολ της ομάδας.

Ο Λίνεν αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Τσίτα ή τον Φουρτάδο στο πλευρό του Φούντα. Από την άλλη ο Γιάννης Παπακώστας θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κέρκυρας και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Φαίακες οι οποίοι έχουν μείνει 13 συνεχόμενους αγώνες χωρίς τρίποντο.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 17.15 όπως και αυτό του Πανθρακικού με τον Λεβαδειακό. Και τα δύο θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt. Το Κυριακάτικο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής ανοίγει στις 15.00 με την αναμέτρηση Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε