Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Να τελειώσουν τον τίτλο και να επικεντρωθούν στην Ευρώπη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ικανοποίηση στον Ολυμπιακό από την εμφάνιση κόντρα στον Άρη αλλά και το +4 από τον Παναθηναϊκό, είναι δεδομένη αλλά οι ερυθρόλευκοι κρατούν χαμηλούς τόνους και θέλουν να τελειώσουν τον τίτλο την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι “αιωνίων”.

Πριν από αυτό το ματς υπάρχει η κρίσιμη ρεβάνς με την Μέταλιστ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και εκεί στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι “ερυθρόλευκοι”.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη εξέφρασε την ικανοποίηση του από τις εμφανίσεις της ομάδας, την εξαιρετική της αμυντική λειτουργία (21-0 τα γκολ στα τελευταία 10 νικηφόρα ματς του Ολυμπιακού) αλλά τόνισε την ανάγκη που υπάρχει να διατηρήσουν τον ίδιο ρυθμό οι παίκτες ως το τέλος:

“Μέχρι το τέλος θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε πολύ δύσκολα ματς στη συνέχεια και αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Στο Europa League για να κερδίζεις πρέπει να κρατάς το μηδέν πίσω. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που αποχώρησε από το Γ. Καραϊσκάκης μετά τη λήξη και του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ , αλλά αρκέστηκε να πει: “Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Σε λίγο καιρό τελειώνουμε. Θα τα πούμε όλα μαζί.”

Ασταμάτητος! – Το “ερυθρόλευκο” τραίνο… πάτησε και τον Άρη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε