Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Να το πάρουμε και ας μην ξανασκοράρω”

Την ομάδα πάνω από τον εαυτό του βάζει ο Σισέ που θέλει όσο τίποτα τον τίτλο
Την ομάδα πάνω από τον εαυτό του βάζει ο Σισέ που θέλει όσο τίποτα τον τίτλο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά την βράβευση του για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ μίλησε για την σημασία της κατάκτησης του τίτλου. Αμφίβολοι με Καβάλα Κατσουράνης – Σεϊταρίδης.

Αμφίβολοι με Καβάλα Κατσουράνης – Σεϊταρίδης

Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι το πρόσωπο των ημερών αφού με τα 17 γκολ που έχει πετύχει έχει φέρει την ομάδα του πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ σε ατομικό επίπεδο έχει προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον του Ντομενέκ για να τον καλέσει στην εθνική Γαλλίας.

 
 
Οι δηλώσεις του Σισέ :
 
Δεν έχει σημασία η ομορφιά των τερμάτων που σημείωσα, αλλά το γεγονός ότι μας δώσανε τους τρεις βαθμούς και παραμείναμε πρώτοι με μεγάλη διαφορά. Είναι πολύ ευχάριστο να σημειώνεις πολλά γκολ. Είχα υποσχεθεί ότι θα πετύχω 20-25 γκολ και το ίδιο ισχύει τώρα. Ακόμα όμως και αν σταματήσω να σκοράρω και πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν θα με πείραζε.

Πρέπει να πω ότι τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Σπυρόπουλο, γιατί έβγαλε δύο καταπληκτικές ασίστ. Όταν μπαίνει κάποιο γκολ, αυτό προέρχεται από τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο με όλους τους συμπαίκτες μου και φυσικά θέλω να πετύχω και άλλα τέρματα. Αυτό θα αποδείξει ότι η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Σημασία έχει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και να έχουμε τη νοοτροπία ότι είμαστε καλύτεροι ως σύνολο απ’ όλες τις ομάδες. Αν διατηρήσουμε αυτή τη νοοτροπία, εγώ γνωρίζω πολύ καλά ότι η ομάδα και ξέρω ότι θα κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα.

Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε από τώρα την Ρόμα. Πρέπει πάντα να είσαι συγκεντρωμένος στο επόμενο ματς και συγκεκριμένα, τώρα, σε αυτό με την Καβάλα το οποίο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη για τον τίτλο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε