Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Να τριτώσει το καλό – Πλατανιάς – Παναθηναϊκός (17.15)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός του Ρότσα μετράει δύο νίκες σε Σούπερ Λίγκα και Europa League και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Πρόταση “διαζυγίου” στον Μπουμσόνγκ

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλο, Βιτόλο και θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Σεϊταρίδη, Βύντρα, Βελάσκες και Σπυρόπουλο στην άμυνα. Ο Λαγός θα πάρει τη θέση του Βιτόλο, ενώ μπροστά του  θα είναι οι Ζέκα, Σισοκό. Ο Φορναρόλι και ο Μαυρίας θα βρίσκονται στα άκρα και ο Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Πλατανιάς μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα, μετράει πέντε αγώνες χωρίς νίκη και αναζητεί ένα θετικό αποτέλεσμα για να αλλάξει το κλίμα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Κρητικών.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt. Την ίδια ώρα ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Πανιώνιο ενώ το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 15.00 με την αναμέτρηση Κέρκυρα – Βέροια.

Χωρίς Λάζαρο, Κουίνσι και Βιτόλο στα Χανιά ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε