Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Ναι στον Σάντος”

Ξεχώρισε ο Παπασταθόπουλος μετά το επιτυχημένο μαρκάρισμα του Μέσι
Ξεχώρισε ο Παπασταθόπουλος μετά το επιτυχημένο μαρκάρισμα του Μέσι, ΦΩΤΟ REUTERS

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Πορτογάλο τεχνικό, έδωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με δηλώσεις του. Τοπαλίδης: “Φεύγουμε γεμάτοι”.

“Είναι τιμή να βρίσκεσαι στην Εθνική, το ότι έφυγε ένας προπονητής και θα έρθει ένας άλλος δεν σημαίνει τίποτα. Επιτυχημένος τεχνικός ο Σάντος, είναι κατάλληλος αφού γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, από την παρουσία του στη χώρα μας. Θέλουμε να βρισκόμαστε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Αυτή η ομάδα έχει το ταλέντο και τους παίκτες να βρίσκεται εκεί. Νομίζω ότι το δείξαμε στο δεύτερο και τρίτο ματς και στο Μουντιάλ”, δήλωσε ο παίκτης της Τζένοα, στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Τοπαλίδης: “Μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στους 16”

Ο Έλληνας διεθνής, αποκάλυψε ότι άργησε να συνειδητοποιήσει ότι αγωνιζόταν στη γιορτή του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου: “Στο τρίτο παιχνίδι, προσωπικά κατάλαβα πως παίζω σε ένα Μουντιάλ. Το άγχος στην αρχή δεν μου το επέτρεψε. Έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολα για εμάς, γιατί δεν ήμασταν φαβορί. Είχαμε Αργεντινή και δύο ακόμα καλές ομάδες στον όμιλο. Το πρώτο ματς ήταν το κλειδί για να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά δεν το πήραμε και αποκλειστήκαμε”, είπε.
 
Για την κριτική που ασκήθηκε στην Εθνική, ο Παπασταθόπουλος τόνισε ότι είναι δεκτή όταν δεν είναι σε προσωπικό επίπεδο και μόνο όταν σε κάνει καλύτερο, ενώ για το μαρκάρισμα στον Λιονέλ Μέσι, που κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο, δήλωσε: “Δεν είχα μιλήσει με τον προπονητή για τον τρόπο που θα μάρκαρα τον Μέσι. Ήθελα να δείξω τα καλά μου στοιχεία. Αν είσαι γρήγορος και δυνατός του αφήνεις λίγο χώρο. Έπρεπε αποφύγω την κλειστή ντρίπλα και στη συνέχεια να του δώσω την πάσα. Η παρουσία μου στην Ιταλία, που κυριαρχεί η άμυνα με βοήθησε. Με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου έμαθα τακτική και να μαρκάρω. Με την εμπειρία γίνεσαι καλύτερος”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε