Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ναρκωτικά και όπλα στο σπίτι της γιαγιάς του Αγκουέρο;

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τα δημοσιεύματα από την Λατινική Αμερική αναφέρουν πως η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της γιαγιάς του Αργεντινού επιθετικού, την οποία και συνέλαβαν. Άμεση διάψευση από τον φορ της Μάντσεστερ Σίτι.

Πιο συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι της γιαγιάς του Αγκουέρο (από την πλευρά του πατέρα του) και την συνέλαβαν, αφού βρήκαν 200 γραμμάρια μαριχουάνας, ναρκωτικά, κλεμμένα κινητά τηλέφωνα αλλά και όπλα.

Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή δεν άργησε να έρθει. Ο Αγκουέρο διέψευσε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, με ποστάρισμα του στο twitter.

“Δεν συνηθίζω να απαντάω σε φήμες, αλλά σε αυτή την περίπτωση εμπλέκεται η οικογένεια μου και δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι”.

Τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ που κυκλοφόρησαν είναι ψεύτικα. Οι γονείς του πατέρα μου δυστυχώς έχουν πεθάνει, ενώ οι γονείς της μητέρας μου ζουν στην Τικουμάν”, ανέφερε…

Να τονίσουμε πως το σπίτι στο οποίο έγινε η έρευνα βρίσκεται στην γειτονιά Εουκάλιπτους στην περιοχή Κίλμες του Μπουένος Άιρες και εκεί ο Αγκουέρο πέρασε μέρος των παιδικών του χρόνων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε