Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νασούτι: Έπρεπε να φύγει ο Μπάγεβιτς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Υπέρ της αποχώρησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς τάχθηκε ο Κρίστιαν Νασούτι κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για την Αγία Πετρούπολη εν όψει της αναμέτρησης με την Ζενίτ.

Ο Αργεντινός αμυντικός λίγο πριν η αποστολή της “Ένωσης” επιβιβαστεί στο αεροπλάνο αναφέρθηκε στην παραίτηση Μπάγεβιτς λέγοντας: “Σίγουρα μία αλλαγή προπονητή πάντα στεναχωρεί τους παίκτες, ωστόσο μετά τα τελευταία αποτελέσματα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Θα πρέπει τώρα να γυρίσουμε σελίδα, ας συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κακή αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ: “Σίγουρα όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Στην αρχή παίζαμε καλά. Στην πορεία κάπου έπεσε η απόδοσή μας. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Υπάρχουν κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε και πιστεύω ότι με την έλευση του νέου προπονητή θα γίνει αυτό και θα μπορέσουμε και πάλι να ανεβάσουμε το επίπεδο της ΑΕΚ για να μπορεί να πρωταγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις άλλες διοργανώσεις. Είναι θέμα του νέου προπονητή να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις”.

Για την αναμέτρηση με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είπε: “Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι και πόσο μεγάλος είναι ο αντίπαλός μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό, αύριο, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε