Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ναυάγιο” με Μιραλάς – Στα “μαχαίρια” ο Ολυμπιακός με τον μάνατζερ του Βέλγου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά από 5(!) ώρες συζητήσεων ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού δεν υποχώρησε από τις αρχικές του απαιτήσεις και το σίριαλ με την παραμονή του παίκτη συνεχίζεται. Ετοιμάζεται να πρόσφυγει στη ΦΙΦΑ ο Ολυμπιακός αν η πλευρά του Μιραλάς αμφισβητήσει το υπάρχον συμβόλαιο. Ο ρόλος της Μπορντό.

Άκαρπες αποδείχθηκαν και οι μαραθώνιες προσπάθειες της Πέμπτης, των ανθρώπων του Ολυμπιακού να βρουν την χρυσή τομή με τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς και να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Βέλγου επιθετικού. Ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Μιραλάς συμβόλαιο με αποδοχές γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο και ρήτρα 10 εκ. ευρώ, όμως η πλευρά του παίκτη επέμεινε μέχρι τέλος σε αποδοχές γύρω στα 2,2 εκ. ευρώ τον χρόνο και ρήτρα στα 7 εκ. ευρώ. Στις διαπραγματεύσεις πρωταγωνίστησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως η στάση του μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ανροτό ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να καμφθεί, ούτε από τις προσπάθειες που κατέβαλε ο νέος τεχνικός διευθυντής των ερυθρολεύκων Εντουάρντο Μαθία.

Ως εκ τούτου παραμένει το ισχύον συμβόλαιο με τον Μιραλάς, το οποίο έχει διάρκεια 3 χρόνια και η ρήτρα του είναι στα 4,2 εκ. ευρώ με τις απολαβές του παίκτη να είναι 1 εκατ. ευρώ στην πρώτη του χρονιά, 1,1 στην δεύτερη και 1,2 στην τρίτη.

Κατά την διάρκεια των συζητήσεων  ο Ενροτό έδειξε διάθεση να αμφισβητήσει, μέσω της FIFA, την εγκυρότητα του συμβολαίου που έχει υπογραφεί σε πρώτη φάση αλλά ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται ότι υπάρχει σε ισχύ υπογεγραμμένο συμβόλαιο και είναι διατεθειμένος να προσφύγει και αυτός στην FIFA και να έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τον Μιραλάς, αν ο τελευταίος ακολουθήσει την ίδια οδό.

Σύμφωνες με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο λόγος που ο μάνατζερ του παίκτη κράτησε την ίδια σκληρή στάση είναι το θερμό  ενδιαφέρον της Μπορντό για τον Κέβιν Μιραλάς. Κατά την ίδια φημολογία οι “Γιρονδίνοι” τα έχουν βρει με τον παίκτη ενώ είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την ρήτρα των 4,2 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακός για να τον κάνουν δικό τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε