Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέα αναβολή – Την Δευτέρα η κλήρωση της Football League

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για την ερχόμενη Δευτέρα αναβλήθηκε εκ νέου η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή.

Στην έκτακτη συνεδρίαση αποφασίστηκε η τριήμερη αναβολή, καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμη οριστική απόφαση για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Στην ψηφοφορία που έγινε, πέντε ομάδες ψήφισαν να γίνει την Παρασκευή η κλήρωση με 18 ομάδες. Πρόκειται για τον Παναιτωλικό, την Παναχαϊκή, τη Νίκη Βόλου, τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Καλλονή. Οι υπόλοιποι, που ήταν και πλειοψηφία, ψήφισαν να γίνει η κλήρωση τη Δευτέρα με την προϋπόθεση πως η Σούπερ Λίγκα θα έχει στείλει εγγράφως ότι επικυρώνει την αναδιάρθρωση.

Τη Δευτέρα (24/9) θα συνεδριάσει η Σούπερ Λίγκα και στη Football League εκτιμούν πως θα υπάρξει οριστική απόφαση, ώστε στη συνέχεια να γίνει και η κλήρωση του πρωταθλήματος της σεζόν 2012-13.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός από την είσοδο των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα, στη Football League εξετάζουν και το ενδεχόμενο πρωταθλήματος με 26 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 13.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε