Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Νέα δίωξη σε Ολυμπιακό από τον εισαγγελέα για ανακοίνωση της Θύρας 7!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά την έφεση που άσκησε για την τιμωρία των “ερυθρόλευκων” ο αθλητικός εισαγγελέαςκ.Αντωνακάκης “χτύπησε” ξανά καλώντας την ΠΑΕ Ολυμπιακός να απολογηθεί για ανακοίνωση των οργανωμένων κατά του ΓΓΑ, Πάνου Μπιτσαξή.

Είναι η πρώτη φορά που ΠΑΕ καλείται για ανακοίνωση συνδέσμου οργανωμένων οπαδών. Ο εισαγγελέας κ.Αντωνακάκης δημιουργεί δεδικασμένο από το οποίο δύσκολα θα ξεμπλέξει, καθώς κάθε φορά θα είναι υποχρεωμένος να πράττει κάτι ανάλογο. Η ανακοίνωση του συνδέσμου οπαδών, αφορούσε τις δηλώσεις Μπιτσαξή, μετά τα επεισόδια στο Θέατρο Τέχνης, στην πρεμιέρα του έργου “ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ”. Ήδη έχουν εκδοθεί ανακοινώσεις τόσο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, όσο και από του ΠΑΟΚ (πριν από τον αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με τον Ολυμπιακό, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου).

Ο κ.Αντωνακάκης συνδέει την ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Θύρα 7, υποστηρίζοντας στο σκεπτικό της δίωξης ότι “δεν προστάτευσε το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος του ποδοσφαίρου ως είχε υποχρέωση, αλλά τουναντίον το δυσφήμισε προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών οργάνων και δη του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, προκαλώντας έτσι στο φίλαθλο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα. Αφ’ ετέρου δε, δεν ετήρησε τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και δεν συμμορφώθηκε με το Καταστατικό της ΕΠΟ”.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στην πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Μαζί με την αντίστοιχη που αφορά προσωπικά τον Β.Μαρινάκη και την συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε