Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα γκέλα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ – Την “πυροβόλησε” ο Μήτρογλου στο φινάλε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς η “Ένωση” δεν κατάφερε να κερδίσει με τον Μήτρογλου να ισοφαρίζει στο 90΄ το γκολ του Λυμπερόπουλου και να βγάζει τα… πιστόλια στο άδειο ΟΑΚΑ. Ένταση στη φυσούνα στο φινάλε. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα
 
Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με μηδαμινές φάσεις η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Στο 44ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπλάνκο ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 7ο φετινό του γκολ, δίνοντας το προβάδισμα στην “Ένωση”.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα παρέμεινε κακό. Στο 48΄ο Ριέρα χτύπησε εκτός φάσης τον Καφέ. Οι διαιτητές δεν είδαν το συμβάν και ο Ισπανός συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Λεμονής άλλαξε το σχήμα σε 4-4-2 και δικαιώθηκε στο 90΄ όταν ο Γκαλίτσιος έδωσε στον αφύλαχτο Μήτρογλου, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 4ο του γκολ σε 5 ματς με τον Πανιώνιο.
 
Με το τελευταίο σφύριγμα υπήρξε ένταση στη φυσούνα με πρωταγωνιστές τους Μάκο και Ριέρα, όμως με την παρέμβαση των πιο ήρεμων αρκέστηκαν στην λεκτική αντιπαράθεση.
 
Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο ματς εντός έδρας που η ΑΕΚ δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς (63′ Νασούτι), Μάκος, Καφές, Σκόκο (82′ Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Μπαχά (68′ Μίτσελ), Μπλάνκο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον (60′ Κουμορτζί), Όμο (86′ Κούκετς), Ριέρα, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (74′ Σάμαρης), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς
 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε