Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα καθυστέρηση με Μίτσελ – Συμφώνησε με Βέλλιο η ΑΕΚ

Το σήριαλ με την απόκτηση του 25χρονου ισπανού συνεχίζεται, αφού οι μάνατζερ του παίκτη δεν τα βρήκαν με την Μπέμιγχαμ και έτσι η μετεγγραφή καθυστερεί. Τελεσίγραφο της ΑΕΚ για να τελειώσει την Τρίτη το θέμα. Προσύμφωνο με τον μάνατζερ του Βέλλιου έχει στα χέρια της η Ένωση.

Η Ένωση ήταν έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη της μετεγγραφή αλλά στο παρά ένα πρέπει να περιμένει κι άλλο. Κι αυτό διότι κάποιες λεπτομέρειες δεν επέτρεψαν στους μάνατζερ του παίκτη να αποσπάσουν το τελικό “οκ” από την Μπέρμιγχαμ.

Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ πίστευε πως η μετεγγραφή είχε ουσιαστικά κλείσει και μάλιστα περίμεναν τον παίκτη την Τρίτη στην Αθήνα.

Η νέα εξέλιξη ενόχλησε τους διοικούντες της ομάδας οι οποίοι έδωσαν τελεσίγραφο στους μάνατζερ του Μίτσελ, να τελειώσουν την μετεγγραφή μέχρι την Τρίτη.

Τελειώνει και του Βέλλιου

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 19χρονου επιθετικού αφού συμφώνησε σε όλα με τον παίκτη και πλέον απομένει να τα βρει και με τον Ηρακλή.

Ο γηραιός δεν αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα αφού το καλοκαίρι ο παίκτης μένει ελεύθερος. Ο Ηρακλής πιθανότατα θα ζητήσει κάποιον από τους διαθέσιμους παίκτες της ΑΕΚ, δανεικό για έξι μήνες.

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε ο Μανωλάς!

Χαμόγελα με Γκέντσογλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε