Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέα πολύνεκρη επίθεση τζιχαντιστών σε σύνδεσμο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Νέα πολύνεκρη επίθεση τζιχαντιστών σε σύνδεσμο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Λίγες ημέρες μετά το “χτύπημα” σε σύνδεσμο οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ιράκ, είχαμε νέα παρόμοια επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών της “βασίλισσας” στην πόλη Μπαακούμπα του Ιράκ, που άφησε πίσω της 12 νεκρούς και τουλάχιστον 8 τραυματίες.

Πραγματικά αδιανόητο! Το θάνατο βρήκαν οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης στην πόλη Μπακούμπα του Ιράκ, βόρεια της πρωτεύουσας Βαγδάτης. Το βράδυ του Σαββάτου οι φίλαθλοι παρακολουθούσαν τον τελικό του Champions League όταν δέχθηκαν επίθεση από 4 ένοπλους, κατά τα φαινόμενα, τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες μία ομάδα οπλισμένων καμικάζι εισέβαλλε στον σύνδεσμο την ώρα που εκτελούνταν τα πέναλτι στον τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης κι άνοιξε πυρ κατά του πλήθους, σκορπώντας τον τρόμο και τον θάνατο!

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, με την οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης να θρηνεί ένα ακόμα τρομοκρατικό χτύπημα, την ημέρα που η “βασίλισσα” σκαρφάλωνε ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

Να θυμίσουμε πως στις 13 Μαΐου, τζιχαντιστές είχαν και πάλι επιτεθεί σε σύνδεσμο φιλάθλων της Ρεάλ, στην πόλη Μπαλάντ του Ιράκ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 16 άνθρωποι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε