Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα προθεσμία στον Ηρακλή που δεν πήρε την άδεια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η προθεσμία για τη λήψη οριστικής απόφασης έληγε την Παρασκευή, όμως η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε νέα προθεσμία στον Ηρακλή μέχρι την Πέμπτη, κρίνοντας και πάλι ελλιπή τον φάκελο. Σκληρή ανακοίνωση του γηραιού. Πήραν άδεια ΟΦΗ και Πιερικός.

Το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ προστέθηκε και η περίπτωση του Ντιέ.

Ο Ηρακλής θα πρέπει να καταθέσει μέχρι την Πέμπτη νέα έγγραφα έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει την πολυπόθητη άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Το θέμα όμως είναι ότι ακόμη και να τα καταφέρει, πλέον κάθε ομάδα που έχει νόμιμο συμφέρον μπορεί να καταθέσει ένσταση λόγω ληξιπρόθεσμης απόφασης…

Κι αυτό διότι έπρεπε η ΕΠΟ να είχε αποφασίσει μέχρι την Παρασκευή αφού ο κανονισμός λέει ότι η απόφαση πρέπει να εκδοθεί μέσα σε δέκα ημέρες από την κατάθεση της έφεσης.

ΟΦΗ και Πιερικός έλαβαν άδεια, όχι όμως ο Παναιτωλικός. Πάντως έτσι κι αλλιώς η ομάδα του Αγρινίου δεν είχε ελπίδα να πάρει τη θέση του Ηρακλή, στην περίπτωση πάντα που ο γηραιός δεν καταφέρει να την εξασφαλίσει, αφού προηγούνται για βαθμολογικούς λόγους ο ΟΦΗ και ο Πιερικός.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Την αναβολή έκδοσης οριστικής απόφασης για την ΠΑΕ Ηρακλής μέχρι την 24η Ιουνίου 2010 προκειμένου να προσκομισθούν συμπληρωματικά έγγραφα στην Επιτροπή.

2. Τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στις ΠΑΕ ΟΦΗ, Πιερικός.

3. Τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.”

Ο Ηρακλής πέρασε άμεσα στην αντεπίθεση ζητώντας την απομαγνητοφώνηση της συνεδρίασης για να αποδειχθεί ότι δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ τα έγγραφα που κατέθεσε στην επιτροπή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής

“Προς μεγάλη μας έκπληξη αντιλαμβανόμαστε ότι, καθ’ υπέρβαση της εξουσίας της και των κανονισμών, η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης, με την ‘μη απόφασή’ της αμφισβητεί ευθέως καταθετήρια τραπεζών, υπογραφές ποδοσφαιριστών και δικηγόρων τους, καθώς και υπογραφές νυν και πρώην παραγόντων, μετόχων και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, χωρίς τα ανωτέρω να έχουν αμφισβητηθεί από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ή παράγοντες.

Κάτω από την επίπλαστη αυτή μομφή, εξαπολύεται υπόνοια πλαστογραφίας από μέρους μας, γεγονός, το οποίο, δίχως άλλο, αποτελεί δυσφήμιση της Εταιρείας μας, η οποία επιφυλάσσεται να κινηθεί ποινικά και αστικά κατά των μελών της Επιτροπής.

Αναφορικά με την ακροαματική διαδικασία, την οποία επικαλείται η Επιτροπή, προκειμένου να δικαιολογήσει την ‘μη απόφασή’ της, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ζητά την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών, που τηρήθηκαν στη συνεδρίαση, προκειμένου να γίνει γνωστό σε όλους ότι τα μέλη της Επιτροπής δεν αμφισβήτησαν κανένα από τα στοιχεία, που οψίμως και υπόπτως αμφισβητούν με την ‘μη απόφασή’ τους.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έγινε, δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτέ αντικείμενο συναλλαγής…

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε