Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα σύλληψη παίκτη στην Ιταλία για τα στημένα

Ο αμυντικός της Αταλάντα, Αντρέα Μασιέλο, συνελήφθη από τις ιταλικές Αρχές, με την κατηγορία της συμμετοχής σε στήσιμο αγώνα.

Ο 26χρονος παίκτης, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην Μπάρι, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, μαζί με δύο παίκτες του στοιχήματος.

Οι αρχές πιστεύουν ότι οι συλληφθέντες συνωμότησαν για να “στήσουν” τα τελευταία παιχνίδια της Μπάρι στη σεζόν 2010-11, κατά την οποία ο σύλλογος της νότιας Ιταλίας υποβιβάστηκε.

Οι εισαγγελικές αρχές του Μπάρι υποψιάζονται ότι ο Μαζιέλο δωροδοκήθηκε και εν συνεχεία σημείωσε ένα αυτογκόλ στην ήττα 2-0 της ομάδας του τον περασμένο Μάιο από τη Λέτσε, η οποία κατάφερε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, την ώρα που οι ηττημένοι είχαν ήδη υποβιβαστεί.

Πλέον η αστυνομία ερευνά άλλους οκτώ πρώην συμπαίκτες του στην Μπάρι. Συνολικά εννέα ματς της ομάδας του λιμανιού, που αγωνιζόταν πέρυσι ο Μασιέλο, βρίσκονται υπό έρευνα, με τους πρώην συμπαίκτες του, που βρίσκονται στο “στόχαστρο” της αστυνομίας να είναι οι Ντανιέλ Πορτανόβα, Αλεσάντρο Παρίζι, Σιμόνε Μπεντιβόλιο, Μάρκο Ρόσι, Αμπντελκαντέρ Γκεζάλ, Μάρκο Εσπόζιτο, Αντόνιο Μπελαβίστα και Νικόλα Μπελμόντε.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Ιούνιο περισσότερα από 30 άτομα είχαν συλληφθεί, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι Κριστιάνο Ντόνι και Τζουζέπε Σινιόρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε