Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νέα τετραετία Βασιλειάδη στην ΕΓΟ

ΦΩΤΟ ΕΓΟ
ΦΩΤΟ ΕΓΟ

Για άλλη μια τετραετία θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «τιμόνι» της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδία η κίνηση του Θανάση Βασιλειάδη, έπειτα από την σαρωτική νίκη της στις εκλογές που διεξήχθησαν στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΑΚ Νεότητας Αγίου Κοσμά. Στη γενική συνέλευση εκπροσωπήθηκαν 81 από τα 93 σωματεία – μέλη της ΕΓΟ που είχαν δικαίωμα ψήφου, καθώς και δύο σωματεία χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Αναλυτικά, στο 15μελές Δ.Σ., το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στις επόμενες ημέρες, εξελέγησαν κατά σειρά οι εξής (επί συνόλου 78 ψηφοδελτίων: 77 έγκυρα και 1 λευκό): Θανάσης Βασιλειάδης (62 ψήφοι), Θανάσης Σταθόπουλος (43), Αθανασούλα Λαμπροπούλου – Συροπούλου (41), Σπύρος Σκλάβος (40), Ελένη Τζαβάρα (39), Μαρία Παπαδοπούλου (38), Ηρώ Ορφανού (38), Θανάσης Καπνίδης (37), Αργύρης Σοφράς (36), Σάββας Ταγτελενίδης (36), Μαρία Ζβεντερίκου (35), Πέτρος Λεμονής (35), Δημήτρης Τσεγκέλης (35), Θέμις Χαρίτου (35), Αλεξάνδρα Αργαλιά (33). Τις τέσσερις θέσεις των αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. κατέλαβαν κατά σειρά οι εξής: Κωνσταντίνος Πανταζής (26 ψήφοι), Κωνσταντίνα Δήμα (25), Μαριάνθη Χαλκιά (23), Δημήτρης Μαρμαράς (20).

Παράλληλα, ο Θανάσης Βασιλειάδης εξελέγη ομόφωνα στη θέση του τακτικού εκπροσώπου της Ε.Γ.Ο. στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την τετραετία 2017-2020, λαμβάνοντας 77 ψήφους σε σύνολο ισάριθμων ψηφοδελτίων, ενώ τη θέση του αναπληρωματικού εκπροσώπου κατέλαβε ο Σπύρος Σκλάβος με 59 ψήφους.

Εξάλλου, ο προϋπολογισμός της ΕΓΟ για το 2017 υπερψηφίστηκε ομόφωνα με 81 ψήφους, ο διοικητικός απολογισμός για το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2016 έγινε δεκτός με 80 ψήφους υπέρ και 1 κατά, ενώ ο οικονομικός απολογισμός της ίδιας χρονικής περιόδου εγκρίθηκε ομόφωνα με 81 ψήφους.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης της Ομοσπονδίας, για το σημαντικό έργο που πρόσφεραν και για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Τους τιμούμε για όσα έκαναν για την ελληνική Γυμναστική και ταυτόχρονα καλωσορίζουμε τα έξι νέα στελέχη που θα έχουμε στο διοικητικό σχήμα μας για την προσεχή τετραετία. Ύστερα από όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια, πλέον έχουμε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και θα πρέπει να πιάσουμε άμεσα δουλειά ενόψει του νέου κύκλου, που ανοίγει τώρα. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών, στις οποίες υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και τα σωματεία εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στους υποψηφίους της κίνησής μας. Αυτή η καθολική ψήφος εμπιστοσύνης αυξάνει στο μέγιστο βαθμό και την ευθύνη μας να τα πάμε ακόμα καλύτερα από εδώ και πέρα. Αισιοδοξούμε ότι όλοι οι άνθρωποι της Γυμναστικής θα παραμείνουν δίπλα μας και σ? αυτή τη νέα τετραετία, για να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά και όλοι μαζί να ανεβάσουμε ψηλότερα την ελληνική Γυμναστική. Θα παραμείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, που βάζει σε πρώτο πλάνο τους ίδιους τους αθλητές, έτσι ώστε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα», δήλωσε ο Θανάσης Βασιλειάδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε