Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νεκρός ο Παναγιώτης Μπαχράμης! – Πώς κόπηκε το νήμα της ζωής του γνωστού ποδοσφαιριστή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στον ελληνικό αθλητισμό η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Παναγιώτη Μπαχράμη που σκοτώθηκε από ταχύπλοο σκάφος ενώ ψάρευε…

Ο πρώην παίκτης της Καλαμάτας, του Ηρακλή, της ΑΕΛ και της Βέροιας έχασε τη ζωή του την Παρασκευή όταν παρασύρθηκε από ταχύπλοο σε παραλία της Μεσσηνίας ενώ έκανε ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Κυπαρισσίας, ο χειριστής του ταχύπλοου  στις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής ενημέρωσε ο ίδιος το Ολύμπια Ράδιο (η συχνότητα που επικοινωνούν τα σκάφη μεταξύ τους) και στη συνέχεια τον θάλαμο επιχειρήσεων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Εντυπωσιακό είναι οτι από την προανάκριση προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, οτι ο χειριστής του ταχύπλοου δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα αλλά παραμένει μυστήριο πως δεν είδε την σημαδούρα! 

Στον χειριστή έγιναν και αλκοοτέστ και αιμοληψία αλλά τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Δευτέρα.

Ο 55χρονος χειριστής αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα το μεσημέρι του Σαββάτου αφού θα του απαγγελθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία απο αμέλεια.

Τον άτυχο άνδρα πάρεσυρε με τέτοια δύναμη το σκάφος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του και τον ακρωτηριασμό του ενός χεριού του.

Ο εκλιπών, πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, αν και είχε τοποθετήσει την ειδική σημαδούρα που προειδοποιούσε τα διερχόμενα σκάφη για την παρουσία του στο σημείο, εντούτοις αυτό δεν έφτανε για να αποφύγει τον τραγικό θάνατο.

Ο Παναγιώτης Μπαχράμης αγωνίστηκε στην Καλαμάτα από το 1995 έως το 2001 ενώ στη συνέχεια μετακόμισε για τρεις σεζόν στον Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στην ΑΕΛ με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική το 2005 και την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2007.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Βέροια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε